Underbara sommardagar, städning och filmning för Wahlgrens värld.

Vilka underbara sommardagar vi haft – ända sedan jag kom hem från Rhodos!Älskar när hela trädgården står i blom………… 

………… som här: Peters dopträd som var en liten planta år 1963 – men som nu vuxit upp till ett jätteträd. Rosenapel med underbara rosa blommor. Detta är Niclas´dopträd, som sattes 1965: Purpurapel, som blommoar med mörkare blommor. Linus har en syrenbuske och Pernilla en Jasmin-buske. Hans tar första doppet i den ännu inte riktigt klara poolen ………….. ………….. medan jag väntade tills den hade klarnat ordentligt. Nu simmar vi båda c:a 10 längder varje morgon i 25-gradigt vatten. Bästa starten på dagen!   

Stora båtar går förbi oss ute på fjärden. Den här var verkligen STOR!

Jag hade beställt städning genom Janne på Konsultstädarna. Sååå skönt att få hjälp med storstädning ibland.   Fina filmteamet från Wahlgrens värld, som nästan känns som en andra familj numera, kom och filmade ”synkar” ………..Lunchen intogs i köket ………….     ………….så glad att ha med vår underbare producent Johan Pråmell denna dag.Så kom Ulrika Davidsson, som jag träffade på Rhodos, och som nu skall hjälpa mig med cateringen vid min stora FEST, som jag planerar i Juni.Hon hade med sig förslag på uppläggningsfat, som jag blev förälskad i direkt. Från ”Syster Lycklig”……….. och jag blev så glad när jag fick ett paket därifrån ……..………… med denna text ………….…………. paketet visade sig innehålla en underbar badhandduk, som blir perfekt nu i sommar att svepa in mig i efter min dagliga simtur!

Ulrika och jag pratade catering inför festen uppläggningsfat m.m. – men även den ”Kickstart”, som jag börjat med , där jag följer hennes diet-plan och recept till punkt och pricka. För att bli i fin form inför sommarens begivenheter.  

Jag kommer att redovisa mina resultat här på bloggen. Det lovar jag er!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *