Wahlgrens värld i kväll: Vi åker till Italien.

 I all hast ett knippe bilder från vår Italien-resa som filmades av Wahlgrens värld-teamet. Ett besök på Faontana di Trevi var ett måste!

Träffade några trevliga blogg-läsare till Pernilla där.

………… och ytterligare några som ville fotograferas med oss….

Så fick Hans äntligen besöka sin morfar: Gustavo Scenna´s födelsestad Laquila.

  Såååå mysigt att resa tillsammans med våra älskade ungar!

Dagens Erbjudande! Solig hälsning!

IMG_6285Här kommer en solig hälsning från mig i Spanien där jag njuter av sol och värme! Jag njuter också av att ha  ett arbete som tillåter mig att jobba var som helst i världen, kunna jobba när jag vill, hur mycket jag vill och med vilka jag vill. Jag kan nämligen erbjuda andra att komma med i mitt team och samarbeta med mig. Här nedan presenterar jag mitt erbjudande:

cee176d4-5210-48f6-a19b-4a45c8a49188-large Life is beautiful

Jag arbetar med rekrytering, hälsa, föreläsningar och ledarskap i ett globalt mycket framgångsrikt företag.

Vårt mål är att verka för det goda i världen genom att hjälpa andra människor att förbättra sina liv – genom givande affärsmöjligheter, innovativa produkter och en positiv berikande kultur.,

Har du ett inre driv och känner att personlig utveckling och ett intresse för fler inkomstmöjligheter finns, är du välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte under 25 minuter. Eftersom jag just nu befinner mig i Spanien, så kan vi ha mötet via Skype, Viber eller Face-time.

Kanske kan vi hitta ett samarbete?    

You can get all you want in life, if you help enough poeple get what they want!    

A journey of a thousand miles begins with one single step.

  Help each other. 548bc2b4-cab2-4904-aeb7-dac72bcd9f90-large   Coach85323c9e-a3ba-41e2-ae59-73572bda131c-large 

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig till mig!

Timingen har ALDRIG varit bättre än NU! Jag skall så fort som möjligt få ihop 3 – 4 personer till mitt Dröm-team. Kanske är det DIG jag väntar på!

Se även: www.schollin.nsopportunity.com (Om du är intresserad av affärsmöjligheten)  Och: www.schollin.nsproducts.com (om du är intresserad av anit-aging-produkter)

För dig som finns i Nerja: Välkommen till Studio 17, Calle Granada 17 i Nerja. Se: www.studio17nerja.se och Face-book-gruppen: Studio 17 nerja.       Där kan du boka en tid med mig. Även: christina.schollin@gmail.com   

 

With love from Christina

Benjamin!!!!!

BENJAMIN VANN JU MELODIFESTIVALEN I LÖRDAGS!    SÅ HÄR GLAD BLEV HAN – VÅR ÄLSKADE BENJAMIN.

DET VAR INTE FÖRSTA GÅNGEN HAN VANN – NÄR HAN VAR 8 ÅR GAMMAL VANN HAN LILLA MELODIFESTIVALEN MED SIN EGEN LÅT: ”HEJ SOFIA”. DÅ BLEV HAN SÅ HÄR GLAD:……….. OCH SÅ HÄR LÄT DET DÅ…….

VID 16 ÅRS ÅLDER VANN HAN ”LET´S DANCE” !!!! OCH BLEV SÅ HÄR GLAD!SÅ HÄR DANSADE HAN TILLSAMMANS MED DUKTIGA SIGRID.

VI VAR PÅ PLATS PÅ TV OCH KUNDE HYLLA VÅR MULTI-BEGÅVADE DOTTERSON! OCH NU VAR DET DAGS IGEN!

I LÖRDAGS VANN HAN MELODIFESTIVALEN MED SIN LÅT: ”DANCDE YOU OFF”.

ATT VINNA MELODIFESTIVALEN VAR EN DRÖM SOM GICK I UPPFYLLELSE EFTERSOM HAN BRINNER FÖR SIN MUSIK OCH DETTA VAR ETT BRA TILLFÄLLE ATT NÅ UT MED DEN!

MAMMA PERNILLA OCH SYSTER BIANCA VAR PÅ PLATS – OCH GLÄDJEN VAR STOR NU HÅLLER VI ALLA TUMMAR FÖR HONOM NÄR HAN TÄVLAR FÖR SVERIGE I LISSABON DEN 12:E MAJ.