Kick-starten fortsätter! Vill ni veta hur det går???

Det är nu 2 veckor sedan jag började med Ulrikas Kickstart – som ni kanske sett här på bloggen.                                                                                                                Jag har följt menyplanen till punkt och pricka – utan avvikelser, för jag tycker att det är kul att se om det fungerar.     Och – det har det verkligen gjort på mig!!!!! Efter en vecka hade jag gått ner 3,1 kilo och minskat flera centimeter här och var.       Nu – efter två veckor visar vågen på minus 5,8 kg och ännu fler centimeter borta på kroppen.   !!!!!!!!                                                                                                             Ganska fantastiskt – eftersom jag äter så goda maträtter och aldrig behöver känna mig hungrig. En frukost bestående av Keso, blåbär, hallon och müssli. Smakar underbart gott. Fler goda maträtter – en fröjd för både smaken och ögat!

Varför gör jag nu detta? Jo – jag har ett mål! Jag planerar en stor FEST i sommar (26/6) och vill vara i fin form och gärna har gått ner i vikt och omfång så att jag kommer i min 50-årsklänning som Göran Alfredsson på Thalia sydde upp åt mig då! 

Sedan syddes den om av Göran ………….. Klänningen ändrades  – och jag bar den på Pernilla och Emilios bröllop . Ärmarna togs bort och ett  rynkdekolletage skapades. Med isydda blommor – som jag själv hade velat ha i min brudbukett: Prästkragar blåklint och vallmo. Nu fick dom komma med på Pernillas bröllop!

Det skall bli spännande att prova av denna klänning om ett par dagar!                MEN – det är inte bara för att gå ned i vikt och få bort centimetrar på kroppen, som jag gör detta. Jag vill också komma i form på andra sätt: Få bättre kondition, bättre blodcirkulation i benen, få bättre styrka i kroppen, orka mer m.m.  Den dagliga simturen i poolen är ett bra sätt att starta min morgon på.…………. och så  har jag anlitat min goda grann-väninna Caroline Schager att vara min Personliga tränare: = PT!

Caroline kör hårt med mig – och häromdagen tränade vi boxning!  Även Hans får vara med och träna styrka och balans.  Det är HÄRLIGT att känna sig i fin form ……………………………. snart är jag nog i samma form som jag var en gång i tiden då jag hade ett eget gymnastik-program i veckotidningarna.    Här lägger Ulrika och jag upp strategin för min 6-veckors diet-plan ……. Det är faktiskt rena njutningen att laga mat efter den meny-planen.    …………. och när den servas så här – då njuter man maximalt!  

Jag fortsätter med rapporter ……… så – Stay Tuned!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

12 svar på ”Kick-starten fortsätter! Vill ni veta hur det går???

 1. Åh vad du är bra! Fantastiskt målinriktad och härligt positiv! Klänningen kommer sitta som en smäck i sommar ☀️ Hoppas vi ses snart 🌸 Kram Lena

 2. Så underbart Christina. Du kommer säkert komma i den klänningen till sommaren. Fortsatt lycka till.
  Må så gott
  Kram Sandra

 3. Åh, Ni vackra, sunda ( till både kropp och själ ) goda människor tack för att Ni finns❗🙏❤ och tack för att vi tv-tittare får ta del av Era underbara, kärleksfulla liv. Ni är fantastiska förebilder för alla i alla åldrar❗🍾 Ha det bäst❗

 4. Det är inte klokt vad ung och fin du ser ut! Hela din familj och den kärlek ni delar är fin även den! Väldigt duktigt att vara så motiverad med träning och kost.

 5. Hej:-))
  Jag har själv provat kickstarten och det funkar👍 Man går ner i vikt, blir av med sötsuget, blir oerhört pigg. Pigg på morgonen och pigg på kvällen.
  Ja det är verkligen bra på många sätt.
  Och många andra hälsovinster med att man går ner i vikt. Ingen halsbränna, inte ont i fötter och knän.
  Så toppen och få hjälp direkt från Ulrika.
  Lägg gärna ut dina goda recept.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *