Symphony of the Seas! Dag 1

Så var det då dags att gå ombord på detta gigantiska kryssningsfartyg: ”Symphony of The Seas”. Världens största kryssningsfartyg. Jag bjöd med min Nerja-väninna Lilian Sandsten och vi var förväntansfulla inför denna mini-kryssning mellan Malaga och Barcelona.

Lilian särskilt – eftersom detta var hennes första kryssning och jag hoppades att hon skulle få blodad tand – som jag fick, när jag kryssade i Karibien med ”Harmony of the Seas” Med ombord fanns inbjudna press-folk och bloggare, s.k. Influencers. Vilket jag nu också kan börja kalla mig. Åtminstone ska jag jobba på att lära mig mer om hur jag ska nå ut och inspirera andra människor med mina budskap.Vi startade med en rundvandring ombord och kollade in allt som fanns att göra. Fantastiskt för familjer som reser på semester tillsammans, eftersom det finns så mycket som intresserar alla åldrar.Coctailparty innan middagen , då det var mingel för alla inbjudna.Lilian och jag på party!Kärt återseende med Rosita Lincoln som var vår kryssningsvärdinna och tog så väl hand om oss i familjen när vi åkte kryssade med ”Harmony of the Seas” i Karibien.   Denna kryssning visas för övrigt i Wahlgrens värld den 12 April. Därefter gick vi till Central Park, där middagen skulle avnjutas        ………….. på Jamie´s.  Hela gänget samlades för att njuta av den goda maten, som serveras där. Vi startade med att äta antipati som serverades på långa träbrickor………..

Faktiskt den godaste jag ätit!!! Förlåt Benjamin, som älskar att laga den.  Efteråt blev det dessertfrossa          Det var nästan så att man hamnade i mat-coma, som barnbarnen brukar säga. Men åh – så gott det var!

Här får ni en guidad tur genom kryssningsfartyget. Varsågoda!

Fortsättning följer ……….. 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Symphony of the Seas! Dag 1

 1. Wow vilket kryssningsfartyg du varit ombord på. Se fantastiskt ut 👍🏽😀
  Jättekul att få se bilder och ta del av detta.
  Du är så bra på att blogga och det är intressant att läsa dina inlägg.
  Glad påsk
  Må så gott
  Kram Sandra

  • Åh – tack Sandra. Det betyder mycket för mig när jag får support på bloggen. Då känner jag det meningsfullt att lägga ner tid på att jobba med bloggen. Vill ju ha många läsare och nå ut!
   Glad Påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *