Symphony of the Seas Dag 2.

Följ med på en rundvandring och presentation av världens största kryssningsfartyg: ”Symphony of the Seas”

Vi som var på denna mini-kryssning mellan Malaga och Barcelona kan verkligen rekommendera detta fantastiska fartyg som är perfekt för hela familjen. Det finns massor av roliga aktiviteter för alla åldrar. Denna T-shirt var det enda jag shoppade – men det tyckte jag att jag ville ha som minne.   En fantastisk Spa-avdelning lockade mig och jag tog en 45 minuters Hot Stone massage…………………….. Efteråt kunde jag ligga och relaxa i solstolen på balkongen Lilian och jag lade denna mjukgörande ansiktsmask :” Radiance mask” . Man ser ut som ett spöke medan den är på ……………. …… men vi blev så här fräscha efteråt…………..   Den som vill vara fin får lida pin! Dessa skor inhandlades i Nerja inför detta celebra tillfälle. Läckra – eller hur??? Oss Influensers emellan: Angelica och Jessica. Nu ska här bloggas och Instagrammas och Face-bookas!        Kolla in mina skor!!!!!Fotografering vid karusellen innan middagen

Tvillingarna Jessica och Angelica flankeras av Johan och John.   

Gruppbild på vårt svenska gäng.Middag på den stora restaurangen ombord. Jag åt räkcoctail, Anka i apelsinsås och Cheese-cake med bärsås.    Gott, gott, gott! 

På morgonen den tredje dagen anlöpte fartyget Barcelona hamn………..………….. och det var dags att vinka adjö till Symphony of the Seas………….

…………. och kliva ombord på AVE snabbtåg Barcelona – Madrid – Malaga.  …… där jag möttes av Hans. Det blev en middag i Nerja på en chirongito vid havet.Hemma igen efter tre innehållsrika dagar!

Tusen tack till underbara Rosita Lincoln som har tagit hand om oss så fantastiskt bra under denna kryssning – likaså när vi kryssade med ”Harmony of the Seas”.

Den kryssningen kan du se i ”Wahlgrens Värld” den 12 April.

Jag säger bara: Jag är NÖJD,NÖJD, NÖJD!   Och hoppas på att snart vara ombord igen.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

1 svar på ”Symphony of the Seas Dag 2.

  1. Wow vilka influensers ombord på fartyget 😊
    Så fina ni är allihopa. Och vilket fartyg, förstår att du var nöjd nöjd nöjd 😀
    Så härligt med spaavdelning och hot stone massage. Det har jag testat med, helt underbart.
    Hoppas ni har det bra hos Pernilla i Marbella 😊
    Kram Sandra 🌻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *