Besök hos Pernilla i Marbella innan kryssningen.

Samma dag som jag skulle ge mig ut på kryssning med världens största kryssningsfartyg: ”Symphonie of the Seas” passade jag på att hälsa på Pernilla i hennes hus i Marbella. Jag blev hämtad i Nerja av Dennis från TV-teamet Wahlgrens Värld, som gärna ville vara med och filma mitt ”drop by” hos Pernilla.Jag som älskar att köra öppet njöt av färden från Nerja till Marbella. Så fick jag krama om mina älsklingar Pernilla och Bianca. ………..även härliga Susanne, som var i full färd med att måla väggarna i Pernillas hus.Åhhh ……… denna underbara altan med vidunderlig utsikt……..Jag fick en liten lektion av Bianca hur man arbetar online som INFLUENSER – som är det som jag presenteras som ombord på kryssningsfartyget…….. Filmteamet filmade – och det kommer i Wahlgrens värld så småningom…. Jag gjorde synkar på altanen…… medan Bianca solade i solstolen.Så var jag redo för att åka iväg till Malaga hamn för att gå ombord på detta gigantiska kryssningsfartyg – världens största! ”Symphonie of the Seas”Återkommer snart med rapportering……………

 

 

4 reaktion på “Besök hos Pernilla i Marbella innan kryssningen.

  1. Så underbart att Pernilla har hus i Marbella nu. Kul för er alla 😊
    Se så fint och härligt ut.
    Kram Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *