Öppet brev till Hänt Extra. Om Laila och mig.

Det här mailet har jag i dag sänt till tidningen Hänt Extra, efter att jag har figurerat i tidningen med denna rubrik på omslaget: ”Svärmors vrede över Laila Bagges svek mot Niclas!” och med en artikel som är helt utan sanningshalt!

Hänt Extra.

Jag vill verkligen på det bestämdaste ta avstånd från tidningen ”Hänt Extra” och den lögnartikel, som finns med i det senaste numret. Jag är chockad och upprörd, och känner mig djupt kränkt!

Jag brukar inte se skvaller-tidningar, men blev nu uppringda av min svärdotter Laila, som bad mig läsa vad som skrivits om mig – och om hennes och min relation.

Jag kräver en ursäkt från tidningen för den skada, som dessa lögner åsamkat mig och Laila och Niclas.

Och jag kräver också att ni talar om VEM denna ”närstående” och ”uppgiftslämnare” och ”källa” är, som ni citerar – utan att fråga mig om det stämmer eller inte.

Jag begriper inte varför jag överhuvud taget skall bli inblandad i skriverier som rör Niclas och Lailas högst privata relation! Hade ni pratat med mig, så hade jag sagt som jag alltid säger: ”Jag kommenterar inte mina barns privatliv”! Och att jag skulle ”känna vrede över Laila Bagges svek mot Niclas” är lögn och grovt förtal.

Och att jag ”tröstar sonen under uppbrottet från Laila Bagge” är helt taget ur luften!

Jag har ett nära och vänskapligt förhållande med Laila – och den relationen vi har är ingenting som någon utanför familjen har med att göra – och ingenting som vi har anledning att redovisa för pressen!

Att jag är ”upprörd” som tidningen skriver, beror på att jag blir rasande över skvaller-pressens – i detta fall Hänt Extra – brist på moral och etik och er fullständiga hänsynslöshet när det gäller kända människors privatliv!

Detta uttalande kommer från en Mamma och svärmor, som inget högre önskar än att Niclas och Laila och den lilla familjen får vara i fred och inte mer behöva utsättas för fler spekulationer och illvilliga skriverier i skvallerpressen.

Christina Schollin.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

75 svar på ”Öppet brev till Hänt Extra. Om Laila och mig.

 1. Stor respekt till dig! Jag läser aldrig sådana tidningar. Möjligen kan jag bläddra i dem när jag sitter i ett väntrum, fast ärligt talat, wordfeud på mobilen ger mig mycket mer än det. Jag tar avstånd till skvallerblaskor och jag vet inte vad det har stått i tidningen, men jag förstår ändå att du känner dig kränkt. Jag tror att de flesta som blir omnämnda där känner detsamma. Stå på dig. Kram från en som inte alls figurerar i tidningar eller tv.

 2. Bra gjort Christina! Denna blaskan läser jag inte ens hos frissan längre… SKAMLIGT!!! Kram till dig och din familj.

 3. Vi på landsbygden som lever våra rika liv nära naturen och våra husdjur är totalt ointresserade av alla dokussåpor, skvallertidningar mm , måste
  rekommendera att ni inte bryr er sådant som skrivs om er. Tig ihjäl deras affärside. Nu är ju nästa rubrik i följetongen klar för dem i och med krav på ursäkt.
  Ta det med ro och ett leende om ni har en bra relation. Valet att stå över dem är ert.

  Med vänlig hälsning med en som har fötterna i jorden.

  Rövarn på Drumlin

 4. Mycket bra av Christina Schollin att ryta ifrån. Man skulle önska att man tog reda på sanningen innan man påstår något!

 5. Du har all rätt att känna dig kränkt också skvallerpressen är under all kritik! Det finns all anledning att ifrågasätta artikeln.

 6. Att aldrig känna sig sårad,
  att aldrig känna sig kränkt
  det är att ha hunnit långt
  på vägen mot andlig frihet
  Det låter så lätt och verkar så enkelt när, nyss avlidne uppsalaförfattaren, Birgitta Rudberg, uttrycker livsvisdomen i densenaste bokens två- eller tre-radingar men man inser att det ligger ett långt livs erfarenhet bakom de till synes enkla orden vilket gör att de också borrar sig långt ner i själen och gör att man kan klara sig från även de mest idiotiska påhoppen.

 7. Förstår frustrationen, men…

  Det är ytterst svårt att ha en kaka och äta den.
  Vill man in i rampljuset så får man sedan också ”deal with it”.
  Att begära att ”få vara ifred” är tyvärr inte rimligt.
  Väldigt trist egentligen, men…

  Personligen skulle jag aldrig någonsin köpa en skvallerblaska

  • Man ska inte behöva tåla påhopp vare sig man är kändis eller en ”vanlig” människa. Jag kallar det vuxenmobbing och det är minst lika allvarligt som annan mobbing. Låt oss bojkotta dessa skittidningar som är hänsynslösa mot de s.k kändisar som också är helt vanliga människor som du och jag.

 8. Skittidningar, läser aldrig dom längre, för man vet ju ändå att 95% är rena lögner. Begriper inte hur de går runt. Bra att ni sätter ner foten

 9. Bra skrivet Christina!! Önskar att du aldrig hade behövt skriva, men det är för sorgligt hur känslokalla människor vi har runt om oss. Nu sätter vi ner foten för att sedan omvända dem med vår kärlek!

 10. det är otrevligt att läsa löner om sig var stark och bry dej inte om sådant kram på dej

 11. Som min gamla moster brukar säga: Tidningarna får gärna skriva när det är bröllop, när barn föds och vid särskilda bemärkelsedagar. Där emellan kan de låta folk vara ifred!

 12. Man behövde inte ens läsa tidningen. Dessa rubriker fanns på hela första sidan i tidningsstället på en vanlig ICA affär. För att undvika den måste man blunda! Så även om man inte läser tidningen såg man det. Det fanns bara fyra olika tidningar så den försvann inte i mängden heller.

 13. Jag kan inte förstå hur man kan köpa en sådan skittidning. Det kan stå på löpet t.ex.: ” Chris har lämnat Madde” och då handlar det om att han har gått till butiken för att köpa frukostbröd…..eller liknande påhopp som nu i fallet med Christina Schollin. Att tidningen inte skäms. Samma med tidningen Se & Hör. Det är för jävligt hur dom försöker sälja lösnummer på lögner. Hur kan man vara nöjd i sitt yrke som journalist ! Nej, bojkotta dessa tidningar med urdålig journalistik. /Bra Christina och stå på dig hälsar Monica Andersson Djurö

 14. Suveränt svar till Se och Hör som borde skämmas!
  Madeleine Mesterton
  Urb Los Naranjos Nerja

 15. Bra att du säger ifrån, oemotsagda saker blir lätt sanningar så man måste sätta ner foten. Man orkar det tyvärr bara när det är nåt riktigt grovt tyvärr.
  Kan trösta er med att merparten av alla tänker ”vad har de nu diktat ihop” när vi läser löpet.
  Den som köper tidningen är inte intresserad av verklighet utan istället verklighetsflykt för en stund. Sorgligt.

 16. Hoppas att ni nu tar avstånd från Hänt extra helt och hållet då. Skulle ju vara ren dubbelmoral att ens ställa upp på ett vimmelfoto i framtiden. Tänk på detta.

 17. Tänk om dessa svallerblaskor tänkte ett eller ett par steg längre. Detta drabbar ju även de små barnen,skandalöst att utsätta människor stora som små för sådan skit rent ut sagt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *