Öppet brev till Hänt Extra. Om Laila och mig.

Det här mailet har jag i dag sänt till tidningen Hänt Extra, efter att jag har figurerat i tidningen med denna rubrik på omslaget: ”Svärmors vrede över Laila Bagges svek mot Niclas!” och med en artikel som är helt utan sanningshalt!

Hänt Extra.

Jag vill verkligen på det bestämdaste ta avstånd från tidningen ”Hänt Extra” och den lögnartikel, som finns med i det senaste numret. Jag är chockad och upprörd, och känner mig djupt kränkt!

Jag brukar inte se skvaller-tidningar, men blev nu uppringda av min svärdotter Laila, som bad mig läsa vad som skrivits om mig – och om hennes och min relation.

Jag kräver en ursäkt från tidningen för den skada, som dessa lögner åsamkat mig och Laila och Niclas.

Och jag kräver också att ni talar om VEM denna ”närstående” och ”uppgiftslämnare” och ”källa” är, som ni citerar – utan att fråga mig om det stämmer eller inte.

Jag begriper inte varför jag överhuvud taget skall bli inblandad i skriverier som rör Niclas och Lailas högst privata relation! Hade ni pratat med mig, så hade jag sagt som jag alltid säger: ”Jag kommenterar inte mina barns privatliv”! Och att jag skulle ”känna vrede över Laila Bagges svek mot Niclas” är lögn och grovt förtal.

Och att jag ”tröstar sonen under uppbrottet från Laila Bagge” är helt taget ur luften!

Jag har ett nära och vänskapligt förhållande med Laila – och den relationen vi har är ingenting som någon utanför familjen har med att göra – och ingenting som vi har anledning att redovisa för pressen!

Att jag är ”upprörd” som tidningen skriver, beror på att jag blir rasande över skvaller-pressens – i detta fall Hänt Extra – brist på moral och etik och er fullständiga hänsynslöshet när det gäller kända människors privatliv!

Detta uttalande kommer från en Mamma och svärmor, som inget högre önskar än att Niclas och Laila och den lilla familjen får vara i fred och inte mer behöva utsättas för fler spekulationer och illvilliga skriverier i skvallerpressen.

Christina Schollin.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

75 svar på ”Öppet brev till Hänt Extra. Om Laila och mig.

 1. Tack god Gud att jag inte är i er värld, det är ju inte klokt vilken fantasi dom måste ha för att ljuga ihop saker om ens anhöriga!! Mina sympatier! Mvh Maud

   • Kan hålla med om att tidningarna är bra barnsliga mg gånger men utan kändiskåta kändisar så skulle inte dessa tidningar sälja o de kändiskåta hade inte kunnat tjäna pengar på att synas heller. Win-win.

 2. Beklagat Christina♥ en ursäkt är det minsta ni skall ha! Hoppas tidningen får läggas ner!! Kram♡

 3. Christina jag kallar den typ av tidningar för lögnaktiga, inget är sant som står i dom deras ända syfte är att förnedra människor. Jag tycker att vi alla ska värna om rätten till ett privatliv, jag tror att tidningarna gärna frossar i allt kändisar gör. Tyvärr börjar även detta drabba oss inom idrotten, det har gått för långt i media Sverige. Jag hoppas verkligen att Hänt Extra förklarar sig, tyvärr tror jag aldrig att du får vetat vem den närstående är, om det nu finns någon journalister på denna typ av tidningar saknar nämligen både etik och moral dom kan inte ens stava till det!

 4. Kära Christina!

  Nej fy på Hänt Extra och det är verkligen dumt och kränkt det dom skrivit
  hemska osanningen, jag förstår inte hur de kan skriva osanningen och lögner
  och man kan undra om de inte förstår att de har skadat med lögner nej fy
  på dom och blir så arg och upprörd, och det är bra gjort av dig som skrivit
  ett brev till dom och de måste lära sin läxa att man inte ska skriva falska
  och lögner och jag har ALDRIG trott på vad Hänt Extra och SE&HÖR skriver
  de vill bara sälja för att folk ska köpa…Stå på dig fina Christina och jag
  beundra dig och dina fina familj, alldeles nyligen fick jag gullig mail från
  din fina dotter Pernilla ta hand om dig och resten av familjen massor kramar
  Malin

 5. Jag känner verkligen med er. Fy sjutton för dålig veckopress.
  Jag vet av egen erfarenhet hur sjukt tidningar kan få ihop saker och ting – bara för att sälja lösnummer.
  Jag såg det i Hänt Extra i dag och jag tror och hoppas att de flesta normalbegåvade personer som läst det – genast förstod att det var rent skitsnack!
  Bra att du skrev ett öppet brev. Det här är inte okej.
  Tänker på er alla inblandade.
  // Varma hälsningar Åsa

 6. det verkar som att journalister överlag är ett släkte för sig .Gemena. Lögnaktiga å korrupta. Läser aldrig en tidning just därför Slutade med det 1996.

 7. Blir så förbannad på dessa tidningar. Måste vara tragiskt att arbeta på en sådan tidning. Dessa människor borde skämmas. Att kalla sej journalist, är patetiskt! Låter dessa människor vara i fred. Förstår mej inte på folk som gottar sej i detta. Skit i dessa människor Christina. Dom är inte värderande energi.
  Mvh Carina

 8. Förfärligt, jag beklagar verkligen att du och familjen utsätts för sånthär. Överhuvudtaget att ha en ”kändislapp” verkat skapa en situation där man är fritt villebråd.
  Annika

 9. Jag är 54 år och har för länge sedan slutat läsa skvallertidningar. Hänt Extra tror jag tillhör dom värsta. Förmodligen har dom dåliga säljsiffror på sin blaska. Att sitta och hitta på en massa lögner är för mig patetiskt. Koppla in advokat Christina och kräv tidningen på stora skadestånd. OM inte så kommer dom förmodligen fortsätta med sina lögner. BRA att du går ut med detta och inte bara ser förbi tidningens påhitt och lögner.

 10. Går det inte att stämma tidningen? De borde verkligen inte få skriva vad som helst! Jag lider med er allihop, framförallt barnen. Fruktansvärt att behöva läsa så mycket skvaller och påhitt om sina föräldrar.

  Önskar er all lycka och att ni kan slippa skvaller i framtiden

 11. Jag måste bara få säga en sak, helt sinnessjukt att de ska tjäna pengar på andras bekostnad ! Jag lider med er, fattar inte hur de på tidningen tänker då de sätter ihop en sån text som stod på framsidan av tidningen ! Det kan ju inte vara så kul för dina barnbarn som läser det, du har ju stora barnbarn, som kan läsa ! Jag blir så förbannad, då jag ser hur skvallerpressen ska hänga ut människor, som i denna artikel, speciellt om det inte finns någon sanning i det ! Stäm tidningen, för dom ska inte få behandla människor hur de vill och kränka er och ljuga ! Varma hälsningar och kramar ! Annelie

 12. Bra gjort Christina! ska jag va ärlig så är det många år sen jag köpte både se o hör och hänt extra. Jag läser hellre kändisbloggar nuförtiden där man får reda på sanningen. Vet dock inte om laila o niklas ska skiljas eller inte. Men om så skulle vara fallet så får ju folk reda på det tids nog. Och deras privatliv är ju deras sak inte vår. Kram till er alla.

  • Tycker verkligen synd om er kändisar som aldrig får vara ifred från pressen.Ni är som jag tycker bara människor ni också och har rätt till ett privat liv.Beundrar dina barn och barnbarn för att de sjunger underbart bra.Stäm nu tidningen ordentligt .Kramar och lycka till från Malmö

 13. Jag vet oxå hur det känns att få osanna beskyllningar rakt ut i ögonen.
  Man kan inte värja sig på något sätt. ’Sagt är sagt, och gjort fås inte ogjort’. Svart på vitt (i tidningspressen) blir aldrig utsuddat.
  Det finns egentligen ingen du kan lita på. Verkligen.
  Och det beror på att ALLA uppfattar sanningar på sitt eget sätt,
  alla har förväntningar på hur de vill att det skall gå för en själv,
  och innerst inne har människorna de rakt motsatta förväntningarna på hur det skall gå för andra.
  Missunnsamhet gäller – mänsklighetens största dödssynd.

 14. Väldigt bra formulerat brev där det viktigaste gick fram. Så bra att du satte ner foten. Jag tror nog att dom flesta förstår att ingenting är sant som den tidningen skriver. Det märker man ju så tydligt på allting, på hur oseriösa rubrikerna är, ja, hela texten är ju oseriöst skrivet. Jag köper aldrig såna tidningar men bläddrar då och då när man är någonstans. Man tror inte på någonting som står där men det är säkert fruktansvärt om man är den som blir utsatt. Så bra gjort att säga ifrån på skarpen och markera en gräns vad som är okej och inte!

 15. Bra gjort Christina !
  Ni borde överväga att stämma blaskan för grovt förtal , mina varmaste hälsningar till hela familjen,att stå i rampljuset är inte lätt ,ni ska inte behöva ha det så .. Var är respekten ,integriteten för er ? Mvh kattizzz

 16. Bra att du ryter ifrån! Jag tar helt avstånd från dessa skvallerblaskor och jag hoppas att fler förstår att det som står i dessa tidningar är enkom för att sälja lösnummer och att det inte finns nån sanning bakom dom flesta artiklar.

 17. Bra rutet ! Enough is enough.
  Denna tidning kommer INTE att få mig som läsare och jag hoppas att ingen köper den för vem vill läsa skitsnacksjournalistik ? Bortkastade pengar anser jag.

 18. Jag är också en av dem som rasar över alla lögner och annat strunt de skriver i dessa sk tidningar men det som är minst lika beklämmande är att folk köper dom och på så sätt bidrar till deras överlevnad….

 19. Förstår så väl att du blir ledsen, tyvärr tror ju många människor på det som står i alla dessa ” skittidningar”. En anledning till att läsa om detta är väl att få känna sig själv lite bättre! Fy så tragiskt. Stå på dig!!

 20. Hej Christina

  Bra att du ryter ifrån. Inte klokt att de får hålla på.
  All heder åt dig.

  Stå på!

 21. Men hur i all fridens namn, kan de få skriva så osanna och falska artiklar, att bilden var fejkad kunde vi ju se,,, men att hitta på sånt är ju inte klokt..Ja jag är glad att jag inte är en kändis.. då skulle mitt privatliv bli halva hänt extra,,,Hoppas ni får en rejäl ursäkt.

 22. Usch vad arg man blir! Jag är ingen kändis men såg igår eftermiddag, när jag skulle hämta ut en paket hos mitt paketombud och stod och strötittade lite mot tidningshyllan, just den rubriken på Hänt Extras framsida. Det värsta är att man som ”vanlig” svensson ofta går på det som står där. Måste vara fruktansvärt att läsa någonting sådant när man vet att det inte är sant!! Bra att du kontaktat tidningen och begärt upprättelse! Hänt extra borde skämmas och be om ursäkt!!
  /Cian.

 23. Det är därför man ALDRIG ska läsa skvallertidningar. Det är endast lögner och förtal. Sluta köpa skiten, sluta läsa skiten, så kanske papparazzi och förtal och svallertidningar försvinner från jordens yta.

 24. Hej ! Det är fruktansvärt att många tidningar gör vad som helst för att sprida lögner och sensationsjournalistik utan att kolla källor och sanning. Man kan ju hoppas att folk slutar köpa deras lösnummer. Hälsningar Tess

 25. I dessa tider när allt sånt tränger på vill man egentligen se Jarl Kulle bli statsminister. Mimikens kung. Trodde att Se o Hör eller Hänt i Veckan jobbade med grisuppfödning numer eller så är det så p.g.a grisiga uttalande. Vem som helst kan drabbas av allt från grannars vrede till osanna rykten eller snodd indentitet. När en tidning kör sånt här är det ju ens liv dom snor och det drabbar många plus förtroendet för inblandade som hängs ut. Folk hänger som klasar över sådana här nyheter så jag tycker att du borde stämma tidningen på 500 000 och ge det till cancerfonden.

  High five Christina!!!

 26. Är så trött på alla dessa skvallerblaskor. Har inte köpt nån på många år. Alla lögner som skrivs o olika ”närstående” som delger rappakaljan. Tidningarna skriver ofta samma saker, men inte alltid.

  Det är upp till er kända personer vad ni vill delge allmänheten eller inte. Jag respekterar er rätt till ett privatliv i alla lägen.

  Jag önskar dig, Laila o resten av din härliga familj all lycka o kärlek!

 27. ja. det är konstigt ?? det är inga som köper dem?? inga som läser dem?? men ändå så säljs dem bra i alla butiker..och de flesta vet vad som står i dem…fast dem läser dem inte… nu vet vi ju att rubrikerna vrids till så att man måste läsa dem…och sedan upptäcka att.. jaha det ar inte så… tråkigt att många missförstår och att tidningarna säljs för att läsas av andras ”tragedier” som är helt missledande…buu..bra att ni ”kändisar”säger ifrån.. berit

 28. Jättebra rutet!! Märkligt att pressen får ta sig vilka friheter som helst, och fara med osanning bara för att sälja lösnummer! Skitdåligt rent ut sagt. 🙁

 29. Hej Christina
  Tycker synd om er familj som ”hängs ut” på detta sätt!
  Hoppas att det blir en STOR ursäkt ifrån den sk tidning som tycker det är OK att ha detta som lösnummer dragplåster.
  Läser bara dessa tidningar hos frissan!
  Styrkekramar till er alla

 30. Jo,självklart är det tråkigt med lögner men tryckfriheten är hämningslös ibland. Det är ju också så att personer i offentligheten (kändisar,detta hemska epitet) tyvärr måste stå ut med granskning och kommentarer. Har man valt att ha bloggar och också ofta delar med sig av sitt liv så sätts rykten och spekulationer igång. Hur ni ska tackla detta är ju upp till er ,men ett sätt vore ju att släcka ner bloggen och försöka hålla sig privat så långt möjligt är. Kanske är det en ekonomisk fråga för t.ex. Laila och då är ju hon ju strax ett byte för skvallertidningarna. Svårt att hitta balansen i detta elände.

 31. Sälja tidningar är målet oavsett hur folk drabbas av det som skrivs. Moral, etik o empati. Finns inte!

 32. Bra Christina stå på er , skvaller är det värsta som finns .
  Hoppas ni kan stämma tidningen skvallret drabbar ju så många i er familj .
  Lycka till i framtiden . ( Från en släkting )

 33. Christina, jag tycker det är fördjäkligt. Det är inte seriöst nånstans.
  Mari-Louis Garnback. Ditt uttalande om journalister där du urskiljningsgslöst placerar oss alla i det oseriösa skvallerfacket är också förtal.

 34. All heder och respekt till dig och din familj! Bra att du ryter ifrån – det borde fler av er göra som hängs ut i dessa blaskor. Ni är människor med känslor precis som alla andra, och har ingen ”plikt” att dela med er av ert privatliv om ni själva inte väljer det. Finn er aldrig i lögnerna och säg alltid alltid ifrån, precis som nu. Jag bojkottar alla typer av tidningar som dessa – av respekt för er som hängs ut, och för att jag vill inte lägga pengar på lögner. Kram till er alla!

 35. Vilken skräptidning, hittar på massa förtal över kändisar bara för att få sälja. Nä lägg ner denna tidning, fattar inte hur folk kan köpa den.

 36. Trist inte kunna ha ett känt namn utan att tidningarna ska sko sig på det, ljuga ihop historier o för att öka försäljningen. Bara att sluta köpa så självdör tidningen. Bra ruter Christina, du har många på din sida.

 37. Bra där Christina. Nu hoppas jag ju iofs att de flesta är som jag, alltså inte tror ens på en bråkdel i dessa skvallerblaskor där folk skiljer sig på framsidan och är kärare än nånsin inne i tidningen.
  Kram till er alla 🙂

 38. Bra rutet! Tycker det är bedrövligt som dessa tidningar får hålla på. Vad säger lagen om tryckfrihet om detta egentligen? Tar dom detta bara ur luften kan det ju få ödesdigra konsekvenser.
  Tycker allt dom skriver ska avslutas med en namngiven källa, då får vi nog helt andra innehåll i dessa blaskor.
  Stå på er familjen!

 39. Hemskt att tidningar får skriva så kryptiskt och Osanningsenligt!! Go Girl Go!! mvh Landsortsbo! 🙂

 40. Hej Christina

  Helt rätt att skriva in till tidningen med kopia till alla, så att alla får läsa vad som hänt.

  Sen tycker jag att har tidningarna skrivit en lögn (och det säkert med stora bokstäver och på halva sidan ) så skall dom fasiken demmentera det lika stort så kanske dom tänker sig för en annan gång, och lägger lite större vikt vid att ta reda på sanningen. Ha en underbar dag och hälsa Niclas o Laila.

  mvh Dicke

 41. Vidrigt! Tyvärr är det förbjudet att efterfråga källorna. Anmäl tidningen för falskt förtal och stäm den på mångmiljonbelopp, så kanske de fattar galoppen!
  Lycka till!
  /Monica

 42. Bra gjort Christina! Jag förmodar att dylika skvallerblaskor endast prenumereras av hårsalonger och privattandläkare där blaskorna läses med ett stort garv som kändisporr…

 43. Oförskämt och kränkande mot alla involverade! Bra rutet – sånt får inte stå oemotsagt!! En ursäkt är det minsta man kan begära. Såren i allas hjärtan är svåra att sy ihop.
  Hoppas Nerja-livet ler emot er i all frustrering. Vet att goa Eva och Pelle finns för er. Kram från en för dig okänd helsinborgska Birgitta

 44. jag lider med Er ”kändisar” som alltid på något sätt figurerar i skvallerpressen. Att ni aldrig får ha ert privatliv i fred. Ni har mitt fullaste stöd genom att jag aldrig köper eller läser dessa tidningar. Däremot ser jag er gärna på tv eller teatern och där beundrar er kunskap. Kram från västkusten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *