TACK!!!! Överväldigande respons! + reportage om Helena och Marianne i Nerja + Memoarer 1985

Mitt varmaste TACK till alla er, som kommenterat mitt Öppna brev till tidningen ”HäntExtra”! Vilken överväldigande respons! Det visar tydligt på att jag gjorde rätt som ”sa ifrån” krävde en ursäkt -och inte som vi vanligtvis gör – låter lögner stå oemotsagda för att det tar för mycket energi att bemöta dem.

Otroligt gensvar, där ALLA ni som kommenterat, fördömer veckopressen och hur dom kränker kända människors privatliv. Och där ni skriver t.ex.: ”Bra skrivet, Christina!”, ”Du borde stämma  HäntExtra!” ”Skandalöst av tidningen! – Bra att du säger ifrån!”

Denna statistik visar vilken enorm genomslagskraft Face-book, Instagram och bloggar ger:

Face-book: 3.487 gilla-markeringar.        119 kommentarer          193 delningar !!!!!

Instagram: 337 gilla-markeringar           24 kommentarer

Här på hemsidan: 67 kommentarer.

IMG_8933

Nu har jag viktigare och trevligare saker för mig än att reagera på tarvligheten i pressen. Don´t ever let

Skönt att lägga detta bakom mig och njuta av livet i vårt spanska Paradis. Jag vill nu gärna dela med mig till er, som nu hittat till min hemsida (som ibland kan betecknas som en ”blogg”)  av mitt liv just nu:

SAM_0008SAM_0017

5 varv runt denna fantastiska pool ger mig en bra start på dagen!

IMG_8918

Middag hos goda vänner uppe i bergen – med denna fantastiska utsikt över Nerja.

IMG_8940

Paellan var gudomligt god!

IMG_8902

Helena och Murray kom bilandes från Madrid och hann med en bit mat på kvällen i pation innan de intog gästavdelningen hos oss.IMG_8903

Frukost på altanen med utsikt över Medelhavet åt ena hållet och bergen åt andra!

IMG_8926

Morgonen därpå anslöt sig Marianne till oss och

IMG_8931

startade sin dag med ett yoga-pass vid poolen.

IMG_8923

Murray tog sig en cykeltur för att utforska Nerja med omnejd.

IMG_8913

Lunch på en av restaurangerna på playan blev det för oss.

IMG_8846IMG_8915

Här får Helena massage av en av kinesiskorna, som masserar på playan. Marianne väntar på sin tur.

IMG_8908

Dessa båda tjejer skriver nu på en kokbok som handlar som raw-food. Jag har fått provsmaka en lunch – och jag är villig att konstatera att det var det godaste – och nyttigaste – jag ätit!

IMG_8952

Kvällen i går tillbringades i Nerja, där det pågår Fiesta.

 

IMG_8942

Italiensk middag på ”Bella Roma” med Fulvio, vår kypare som vi känt i 14 år!

IMG_8950

Så var det dags för Babben och Adde att inta scenen på vår fina Teater i Nerja. Tack Babben, min k’ära Stadsbruds-väninna) för att du kom!

IMG_8948

Och Tack till Eva Stampare, som arrangerade föreställningen! Så kul att träffa goda vännerna: Benny och Eva. Nu hoppas vi på fler liknande arrangemang här i Nerja.

IMG_8945

Efter föreställningen gick vi till Plaza Capana och fortsatte den trevliga kvällen!

iiiiiiiimIMG_8951Jag skålade i en champagne-coctail…………………

SAM_0025

………för vårt kommande samarbete. Vi arrangerar (tillsammans med Gudrun) Må Bra-resan ”Love yourself” till Nerja i vår. Mer information kommer senare.

Själv skall jag fortsätta mitt skrivande och med att slutföra arbetet med mina Memoarer. Jag håller just nu på med ”att läsa på om mig själv” – och tar hjälp av gamla tidningsurklipp med intervjuer, där jag med egna ord beskriver min livssituation och de aktuella rollerna och engagemangen. Ovärderlig information som är guld värt att ha med i boken! Just nu håller jag på med att skriva om år 1985: En TV-serie-produktion: ”Gösta Berlings saga” Med Tommy Berggren.

1984 09 - 1985 08 Gösta Berlings saga TV 0011985Christina 1985 21985 0207 Gröna Hissen 005

Och en teaterföreställning: ”Gröna hissen” med Jonas Bergström och Per Ragnar som med spelare.1985 0207 Premiär Gröna Hissen

Med mina älskade ungar: Niclas, Pernilla och Linus i salongen på premiären.

1985 C gympa

Jag var redan då intresserad av Wellness, och gympa. Ett intresse, som jag numera är mer och mer involverad i på olika sätt. Inte minst med min Nu Skin-business, där jag erbjuder andra människor en möjlighet att förändra sina liv: Att kunna: Må Bättre, Se Bättre (och yngre) ut, Få det bättre och Leva ett bättre liv med bättre livskvalitet. Intresse: Se mina föregående blogg-inlägg!

Kanske kan jag här på hemsidan ge er några glimtar ur den kommande boken. Om det är intressant för er, som följer mig här????

Säkert kommer jag där också att kommentera mitt förhållande till pressen. Och jag kan konstatera att jag har under åren varit lyckligt förskonad från skvallerpressens lögner (med några få undantag). Jag har känt mig respekterad av journalister, som intervjuat mig. Och aldrig förut varit utsatt för att det skrivits saker – utan att jag varit tillfrågad först om det stämmer eller inte. ……………… Förrän NU.

Då är det inte så konstigt att jag regarerar – och att alla andra reagerar på att jag reagerar!!!!

Jag har fått ett mail från chefredaktionen för HäntExtra, som beklagar det inträffade och kommer att skriva en ursäkt i tidningen. Den ursäkten kommer jag att citera här på min blogg, när den kommit ut. Så ni behöver INTE gå och köpa tidningen! Vilket jag hoppas att ingen gör i alla fall! Som någon skrev: ”Om fler agerar som du, Christina, så har inte dessa slask-tidningar någon chans att överleva! Bra rutet!!!!

Alltså – än en gång TACK (ingen nämnd – ingen glömd!)  för den enorma responsen!!

Här är några goda råd från mig – till er:

Don´t let other

Do what makes you happyFlirtande sol kopiaMed soliga hälsningar från Christina!IMG_9627

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

10 svar på ”TACK!!!! Överväldigande respons! + reportage om Helena och Marianne i Nerja + Memoarer 1985

 1. Det var trevligt att läsa dina rader!
  Vore roligt om du lade in dig på min Facebook!
  Med vänlig hälsning
  Gunilla Törnkvist.

 2. Hej Christina,
  Så härligt att du är så glad och nöjd med din insatts i en insident som handlar om din svärdotter och din son. Som dom båda två valt att inte kommentera men som du nu kastar ytterligare bensin i lågorna. Själv skulle jag inte varit så nöjd om jag var någon av dom. Men trevligt att du är det ändå!
  Mvh Susanne Karlsson

  • Hej Susanne. Det är riktigt att min son och svärdotter valt att inte kommentera ryktena som kommit i svang. Men nu var det så att jag blev uppringd av Laila, som tyckte att jag borde kommentera just denna artikel, som faktiskt handlade om mig och min relation till Laila. Hon tyckte, liksom jag, att den inte fick stå oemotsagd. Laila ville att mitt uttalande skulle finnas med på hennes blogg, där både Niclas och hon skulle uttala sig om ryktena. Nu blev det så att Laila valde att inte skriva ngt på bloggen – men var helt överens med mig om att jag borde göra ngt. Och då blev det ett öppet brev till Hänt Extra. Som alla kunde se, så kommenterade jag inte alls dessa rykten, utan krävde en ursäkt för lögner angående min relation till Laila. Vilket jag också kommer att få, enligt chefredaktören, som beklagade det inträffade.
   Ibland är det bäst att ”tiga ihjäl” skriverier, det är jag den första att intyga. Men detta var för grovt – och då såg jag mig tvingad att agera.
   Soliga hälsningar. Christina Schollin.

   • Hej,
    det är rätt att agera och visa att man inte tolererar sådant som sårar människor! Allrahelst de närmaste o kära! Bra gjort!
    Kram
    Eva-Marie
    (Du träffade mig för länge sedan hos Birgit Lövgren.. då jag delade mitt andliga liv med henne och hennes dotter Solveig.)

 3. Blev nyfiken på en kvinna som hette Birgit Lövgren, då hon nämndes av en person i en tidigare kommentar. Försöker finna info om denna person som hade en speciell gåva att kunna se tillbaka i tiden osv finns en radioinspelning från dec 1983 på SVT som jag ska försöka få tillgång till att lyssna till. Vet du något om denna kvinna som är värt att berätta angående hennes andliga paraspsykologiska gåva, så vore det väldigt intressant. Ha en skön tid i ert paradis i Nerja. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *