Nyårshälsning!

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 reaktion på “Nyårshälsning!

 1. Hej Christina,
  Har ju ganska nyligen hittat din blogg och gillar den mycket. Eftersom jag är en filmnörd av stora mått, uppskattar jag alla dina härliga nostalgibilder från förr. Förtjusande vacker du var/är. Men den roll jag nog uppskattar dig allra mest i, är din roll i Fanny och Alexander. Där är du makalöst bra! Har du lite klipp från den och publicera nån gång och kanske också kommentera lite?
  Ett Gott Nytt År önskar jag Dig och Hans.
  Kram Maggie

  • Hej Maggie. Välkommen till min blogg. Jag kommer att dela med mig av tillbaka-blickar och bilder från min skådespelar-karriär, så håll utkik: Det kommer säkert något från ”Fanny & Alexander” också. Gott Nytt År!

 2. Hej Christina!
  Ville bara önska dig ett Gott Nytt År!
  Och sen tacka för en trevlig blogg, jag brukar gå in lite då och då. Jag gillar dina inlägg och dagens visdomsord, så härligt och inspirerande!

  Ha det gott,
  kram från en 22-årig tjej 🙂

 3. Hej Christina!
  Har i många år följt Pernilla & Co. och deras underbara bloggar!
  Vilken fin blogg du också har! Har själv bott i Spanien och Teneriffa så njuter extra av dina fina kort fr. Nerja. Tack för att du delar med dig.
  Önskar dig & Hans ett fint 2014!
  Carpe diem!
  Kram
  Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *