1977 Minnenas television

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”1977 Minnenas television

  1. FANTASTISKT 🙂 DU ÄR SÅ OTROLIGT VACKER :)!. ÄLSKAR DITT SKÅDESPELERI. DU FÖRMEDLAR ALLA KÄNSLOR I ETT SVEP. EN LITEN ANING OCH MAN VET DIREKT VAD DU MENAR ELLER VILL. VI ÄR STOLTA ÖVER DIG! DET FINNS INTE MÅNGA KARAKTÄR SKÅDESPELARE KVAR DÅ DEN ERAN ÄR ÖVER MED TEX MARGARETHA KROOK, GUNN WÅLLGREN, ANITA BJÖRK. FÖR ATT NÄMNA NÅGRA.

    APROPÅ DET MED ARTISTER SÅ ÄR DET ALARMERANDE ALICE BABS SITUATION. JAG VET INTE HUR MÅNGA SOM ORKAR MED DETTA KOMPLICARDE ÄMNET! DÅ DET HANDLAR OM ÅLDRINGAR OCH VÅRD I LIVETS SLUTSSKEDE. JAG ÄR SJÄLV VÄLDIGT MOTTAGLIG OCH KÄNSLIG OCH KAN INTE BLUNDA FÖR ORÄTTVISOR GRYMHET ELAKHET ELÄNDE MISSHANDEL O ANDRA SVÅRA ÄMNEN. JAG HAR REDAN BÖRJAT LITE SJÄLV ATT LÄGGA UPP SIDOR FRÅN YOU TUBE TILL FACEBOOK. SKIVKAT ETT VYKORT TILL BOENDET I SALTSJÖBADEN ÄR MED I GRUPPEN ALICE BABS FÖRLORADE HEDER OCH RÄTTIGHETER VIA GUNNAR HOAS SIDA. HAR SKRIVIT PÅ NÅGRA KÄNDISARS SIDOR OM DETTA PÅ DERAS MEDDELANDEN. BLA SOLVEIG TERNSTRÖM SOM ÄR EN RIKTIG ELDSJÄL OCH KÄMPAR FÖR DE ÄLDRE! DETTA HAR INTE UPPMÄRKSAMMATS TILLRÄCKLIGT. BLA JAN MALMSJÖ MED COMPANY GJORDE ETT UPPGIVET FÖRSÖK SOM INTE LEDDE NÅGONSTANS. DET VAR HEMSKT ATT SE;( ATT DE RULLADE DE GAMLA VISAR ATT NGT INTE STÅR RÄTT TILL. DET HANDLAR INTE OM ALICE. DE SKA INTE LÄNGRE FÅ GLÄDJAS EL DANSA EL BLI UPPLIVADE! DET ÄR HELT FASANSFULLT FÖRSKRÄCKLIGT. VI KAN INTE TOLERERA DETTA! NGN MÅSTE TA DERAS PARTI OCH LYSSNA. ÄVEN OM DE ÄR DEMENTA HAR DE VÄL RÄTT ATT LEVA! VET ATT DU HAR DINA ÅTAGANDEN MEN OM DU RÖR DIG I NGN AV DESSA KRETSAR KANSKE DU KAN NÄMNA DETTA FÖR NG EVENTUELL KOLLEGA SOM DU LITAR PÅ. STOR KRAM PÅ DIG CHRISTINA 🙂 JAG SKRIVER TILL PERNILLA MED:)!

  2. Va skoj!
    Jag jobbade med Charlies Tant på Vasan 1989… tror jag det var… då hade Kjell Bergqvist huvudrollen och det var full fart både på och bakom scenen.

    Jag önskar dej och din kära ett gott slut och ett fantastiskt 2014.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *