Nourish The Children

IMG_3665I dessa Juletider känns det alldeles nödvändigt att tänka på  alla barn, som inte har det lika bra som våra barn i vårt eget land!

För mig har det alltid varit en självklarhet att få dela med mig  – och när jag designade mina Christina-änglar så bestämde jag att den skulle säljas till förmån för behövande barn och att en del av min provision skulle delas ut till: Barnens Ö, Astrid Lindgrens barnsjukhus och barnhemmet Muangmai i Thailand som alla fick mitt bidrag. Eftersom Christina-Änglarna blev en stor succé och såldes över hela Norden, så kunde jag stolt konstatera att 650.000 kronor hade delats ut till barn, som behövde stöd och hjälp! På så vis gjorde alla som köpte dessa änglar en ”Ängla-gärning”! Och själv kände jag att jag fick sprida mitt ”Ängla-budskap” – t.ex. att hjälpa andra, och dela med sig – på ett fint sätt! Jag tror nämligen att man mår bra och blir glad när man delar med sig.

Nu tillverkas inte Christina-änglarna längre – men jag har hittat ett nytt sätt att fortsätta mitt humanitära arbete för behövande barn. Och det gör jag genom att stödja ”Nourish The Children”.    Tillägg: 2016: Christina-Änglarna är tillbaka! Och dessa nya änglar stöder naturligtvis också ”Nourish The Children”. 14045684_937285206399357_1440346255163643047_n

Du kan köpa Änglarna via min web-shop här på hemsidan. Klicka på menyn: web-shop och Änglar. Där får du all information.

För snart 5 år nu är det snart 8 år sedan! sedan kom jag i kontakt med Nu Skin Enterprises, som är ett amerikanskt direktförsäljnings-företag. Sedan dess arbetar jag som ”Oberoende Distributör”, vilket innebär att jag kan dela ut ett mycket bra erbjudande till andra människor att kunna få handla alla fantastiska Anti-aging-produkter online till inköpspris – och kunna hjälpa andra människor att få sina drömmar uppfyllda och förändra sina liv! Och det ger mig – och andra – möjlighet att hjälpa barn, som svälter och hungrar i de delar av världen som behöver vår hjälp!

1996 bildade Nu Skin stiftelsen ”Nu Skin Force for Good Foundation” med ambitionen att skapa en bättre värld för barnen genom att förbättra livsvillkoren, bevara ursprungskulturer och skydda utsatta miljöer. Nu Skin har utvecklat näringsrika VitaMeal och initiativet ”Nourish The Children” för att ta itu med den fruktansvärda barnsvälten – var sjätte sekund dör ett barn!! Nourish The Children hanterar kontinuerligt donationer och distributioner av Vita Meal där Nu Skin Enterprices globala nätverk av 800.000 distributörer – (varav jag är EN!!!) – förenas i humanitärt arbete. Madonna har gjort en film om hjälpverksamheten till Malawi som  heter ”I am because we are”.

Att arbeta med Nu Skin Enterprices, som jag gör, innebär att jag ansluter mig till företagets vision: Att verka för det goda i världen genom att hjälpa människor att förbättra sina liv – genom givande affärsmöjligheter, innovativa produkter och en positiv berikande kultur.

Jag uppmanar alla, som vill komma med i mitt Team, att dela min vision: Att bli en god kraft i världen!

Kontakta mig om du vill vara med i ”Team Schollin” och få ta del av Möjligheten du också.

www.schollin.nsproducts.com    (för att se produkterna)

www.schollin.nsopportunity.com   (för affärsmöjligheten)

Må Bra! Lev Väl!

Christina Schollin

Dagens visdomsord:

We make a living by what we get

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *