Bröllopsdag!

I dag för 51 år sedan gifte vi oss, Hans och jag!196222 Bröllopet25 år senare firade vi Silverbröllop!     1987 1222 Silverbröllop B. Johansson Aftonbladet (5)Och förra året blev det Guldbröllop!Guldbröllopsbild   Ytterligare några bilder från Bröllopet 1962:1962 Bröllopet 2

1962 Bröllopet

Och från Silverbröllopet:1987 1222 Silverbröllop B. Johansson Aftonbladet (2) 4 dagar efter Silverbröllopet firades min 50-årsdag! (Annandag Jul)1987 1226 Stallmästargården 031Här är några bilder på oss av senare datum, tagna i vårt älskade Spanien! 2004-04-29 Sv. Damtidn. (69)

Bild 10

 

Dagens visdomsord:Love is the best thing

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

16 svar på ”Bröllopsdag!

 1. Stort grattis på Er bröllopsdag!
  Ni är ett vackert par även idag tycker jag.
  Önskar er en härlig julhelg!
  Kram Ellenor

 2. Stort grattis på bröllopsdagen, vad tiden har gått och att ni har hållit länge härligt och ni är fortfarande lika vacker par all lycka till er kramar från mig

 3. Grattis! Vilken tur ni har som har fått så många fina år tillsammans! Och så många fina barn o barnbarn! Ha en fin Helg!

 4. Måtte livets höstsol lysa med samma glans
  som vårsol lyste då bruden vanns.
  Grattis på bröllopsdagen.

 5. Grattis på födelsedagen. Ni är lika vackert par idag och som 1962. Bilderna från din 50 årsdag kommer jag ihåg, Gäst hos Hagge och Varuhuset. Hoppas ni njuter och har en underbar dag och julhelg.

  Julkramar från ett regnigt Umeå

  • Kära Susanne! Önskar dig och hela familjen en supermyyyysig Jul! Vi har just anlänt till Dalarna, där vi firar jul med Peter och Michaela och barnen och Linus och Jessica och barnen. Annandagen är vi hos Pernilla. Varma Julekramar! Christina.

 6. Grattis så här några dagar i efterskott! Vilket vackert par ni var/är och vilken underbar nostalgitripp med alla bilder. Har alltid tyckt att ni är så fina tillsammans, och bilderna talar sitt tydliga språk. Vilken gåva och rikedom att få dela sitt liv med någon på det sättet som ni gjort i 51 år. Så många goda minnen som ni delar med varandra. Era minnen fyller ett helt bibliotek…
  En välsignad Jul önskar jag Er!
  Kram Maggie

 7. Grattis till er båda! Inget är som kärleken!❤❤ vi är i underbara Mera just nu.🌞🎋🌴🌴🌴🌹

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *