1967 Julafton

Throwback-thursday: Julafton 1967:IMG_4603 Expressens löpsedel! IMG_4605

IMG_4604Pernilla hade sinne för Dramatik redan från början!!!!! Det hade kunnat sluta riktig illa – men vilken glädje när hon föddes – välskapt och fin – men ack så liten! Hon föddes för tidigt och vägde bara 2.600 gr. Vilken lycka att få en sådan Julklapp!!!!! Bilderna nedan är tagna av fotografen Jacob Forsell på Juldagen.

1967 1225 Jacob Forsell (1)

1967 1225 Jacob Forsell (3)

 

Dagens visdomsord: som denna gång blev 3! När du föddes My daughter I adore her My daughter 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”1967 Julafton

    • Jennifer! Roligt att du tittar in på min blogg! Och jag följer nu dig. Det är mycket nu: Pernillas blogg, Lailas blogg, Susannes blogg och nu din! Och så Instagram på det!!! Men – otroligt kul att kunna följa med vad alla gör – inte minst familjens förehavanden. Som du vet finns vi i Spanien så mycket som möjligt över vintern – men nu åker vi hem och firar jul med barn och barnbarn. God Jul till dig och hela din fina familj! Christina och Hans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *