My mental pattern is positive and joyful! (Louise Hay)

 

Som ni alla vet – som läser min blogg – så älskar jag att dela med mig av goda råd och levnadsvisdom. Och som ni säkert också vet – så har jag en stor förebild i Louise Hay, som betytt mycket för mig genom åren. Inte minst genom hennes böcker: ”Du kan hela ditt liv”: Och alla you-tube-inspelningar med affirmationen och meditationer.         I dag delar jag med mig av denna video: Där pratar hon om  vikten av att ha en positiv inställning. Jag vill gärna dela denna inställning:

My mental pattern is positive and joyful!

Varsågod att lyssna på videon!  (Klicka på ”Blogg”!)

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

5 svar på ”My mental pattern is positive and joyful! (Louise Hay)

  1. Tack Christina för du delar. Har tittat på videon och kan bara instämma med Louise i det hon säger. Så bra påminnelse med positivitet i livet 👍🏽😊
    Må så gott
    Kram Sandra 🌸

  2. Hej kära Christina!

    Har du kommit hem nu? För du skulle skickar fotobilder på kläder 🙂
    Kram Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *