Pernilla och Benjamin – GRATTIS till fina recensioner!

Hej allihopa!

Jag är ute på turné!!!! Nåja – inte jag , men min VAGINA är det! Hahahaha!!!!  

Och varje kväll gör min dotter Pernilla entré genom den!!!! Och jag får t.o.m. recensioner! Hahaha!!!                      

Pernilla och gänget i ”Kort, glad och tacksam” har alltså haft nypremiär – och fått strålande recensioner: Läs bara detta:

Pernilla Wahlgren håller högsta klass

RECENSION

Christina Schollins stora vagina är i fokus. Men Pernilla Wahlgren står på alla sina egna ben.

Eller vad har Pernilla Wahlgren egentligen gjort för att förtjäna denna hysteri? ”Piccadilly Circus” från 1985 räcker inte långt. Är det Jan Johansen-duetten ”Let Your Spirit Fly” som får folk att gå bananas? Eller är det återföreningen med Hanna Hedlund och Swedish House Wives som lockar?

Nej. När Wahlgren bjuder in till 50-årsfirande kommer publiken för att de gillar jubilaren. När härliga, glada, knäppa Pillan bjuder på fest köper du biljett.

…………………………

Det behöver inte betyda att det är särskilt bra. Men det gör det den här gången.

Även om jag blev orolig när Christina Schollins vagina (ja, det är sant) fick ta orimligt stor plats på scenen under inledningen.

ArtikelbildPernilla Wahlgren och Ola Forssmed i ”Kort, glad och tacksam”.

Idén till föreställningen dök upp på någon av Pernilla Wahlgren & Hanna Hedlunds bubbelkvällar (OBS! vild gissning) och alla som sett ”Wahlgrens värld” på tv vet att det hade kunnat bli hur töntigt eller missriktat som helst. Men det visar sig att det här är mycket mer än bara en insnöad kändistanke som fått oanat liv. Det här är hög svensk underhållningsklass.

Hela showen är upplagd som en överraskningsfest för Pernilla Wahlgren, där vi i publiken är gäster, och redan från start är det fullt fokus på att driva med huvudpersonen, samtiden och 80-talet.

ArtikelbildPernilla Wahlgren och Ola Forssmed i ”Kort, glad och tacksam”.

Sedan Pernilla Wahlgren var fyra år har hon skådespelat och stått på scenen, något som blir tydligt i sin egen föreställning där de komiska inslagen och sketcherna får större plats än musiken.

Tack vare Ola Forssmed (fysiskt och komiskt geni), Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki blir det dessutom väldigt bra. Vi får följa med på resan från barnkändisåren, via musikaler, en blåögd romans med Emilio Ingrosso och Melodifestivaler till reality-tv och Instagram.

Jag funderar inte längre över varför så många kommer för att se Pernilla Wahlgren, jag är bara förvånad över att jag inte förstått mig på föreställningens storhet förrän nu. Hade det inte varit slutsålt överallt hade jag banne mig gått och tittat en gång till.

Men så är det väl. Underbart är kort, glatt och tacksamt.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

11 svar på ”Pernilla och Benjamin – GRATTIS till fina recensioner!

 1. Kära Christina!

  Jag ska gå och se på pernilla i januari och februari det blir min femte gånger, och jag fick svarta med spets insidan som Pernilla hade scenjacka som jag äger nu har min väninna gett mig kjolen som Pernilla hade på turne 1985 jag är så glad och du får höra av dig om du lägger nåt av Pernillas gamla trasa kläder haha ha en fortsatt bra och hälsa Pernilla <3

 2. Hej kära Christina!

  Ja det vill jag hemskt gärna kan du maila mig med bilder på kläder
  malin1969@outlook,com

  Kram Malin

 3. Förresten vad är det för kläder är det från turne? Hur många är det som du ska sälja? Är bara nyfiken
  Kram Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *