Möten, idéer, framtidsplaner!

Kära blogg-vänner. Kommentera gärna mina inlägg: Klicka på ”Blogg” och på pratbubblan!

  Här smider jag framtidsplaner tillsammans med Jonas Gylling på Silkflower och Gail och hennes man som kommit från Kina för att vara med på Formex-mässan. Silkflower har jag haft en fruktbart samarbete sedan 20 år tillbaka (!!!!) eftersom det är det företaget som distribuerar mina Christina-änglar. (Du kan köpa dem via min web-shop (Klicka på Änglar!)

Nu har vi nya spännande idéer om fortsatt samarbete – som ni skall få veta mer om så småningom!

Jag älskar att vara kreativ och samarbeta med andra kreativa personer! Tummen upp för detta!

Jonas Gylling och jag träffade också Eva Drugge, som kom ut till mig för att diskutera något som vi pratat om länge: Min medverkan på en hälsoresa. Här smids det planer för nytt samarbete!Eva har startat en egen resebyrå – EE World Travel. Hon är en verklig inspirationskälla och vi kommer att ha ett fortsatt samarbete – inte minst med Nu Skin, där hon nu finns med i mitt Team Schollin. ………….. liksom den här tjejen: Madelen Kjellsdotter som också nu är med i Team Schollin.

Madelen kom ut till mig för att visa smycken som hon gör och jag förälskade mig snabbt i fjärils-ringen i silver och fint halsband med fjärils-tema. Min nya passion är nämligen fjärilar! Jag ska hjälpa henne att marknadsföra sina smycken – i Nerja t.ex. dit jag åker snart och hon också.  Visst är den magnifik – min fjärils-ring! Så bra att jag hade varit hos min favorit-Salong i Gustavsberg: Monas Skönhetssalong och fått mina naglar iordning-gjorda. Äntligen har jag hittat ett ställe där jag kan sköta om händer och fötter! Så härligt med röda naglar på händer och tår! Tack Mona på ”Monas Skönhetsvård” i Gustavsberg.

Ytterligare härligt möte: Influencer-möte med Sophie Jahn som hjälper mig med samarbeten på bloggen och sociala media. Skönt att någon annan tar kontakt med dem som vill ha samarbeten med mig och förhandlar – det känns tryggt! Tack – fina Sophie!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Möten, idéer, framtidsplaner!

 1. Kära Christina!

  Jag träffade pernilla igår i skärholmen och hon var glad när jag kom dit, jag lämnade henne artiklar om dig och Benjamin och en gullig ananas ramen 🙂 Hon är omtänksam och gullig har glädje inom sig själv, och jag tog ca 200 fotobilder igår 🙂 Hör gärna av dig om du har något att sälja från pernilla kläder eller något då vet du att jag är intresserad och samla till framtida museum…Du skulle också kunna ha museum om ditt liv som Lill-babs har museum i Järvsö, har du aldrig funderat ha museum?

  Kram Malin

 2. Så spännande med nya projekt på gång.
  Härligt att du få nya kollegor att jobba med i ditt team.
  Stort lycka till med det som är på gång 😊
  Se fram emot att höra mer lm det sen.
  Kram Sandra 🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *