Events, Luncher, middagar m.m.

Dagen efter kristallen-galan bjöd Pernilla på Naturligtvis var jag klädd i Pernilla Wahlgren Collection! Älskar denna blus som är ett nyförvärv.

Pernilla bjöd oss på libanesisk mat på Restaurang Pier 16.     Underbart!     Det var Hans och jag, Pernilla och Benjamin och Oliver.      

Alltid lika underbart att umgås med älskade Benjamin ………..

…………. för att inte tala om de här två!

Älskar er!!!!

Benjamin  hade  tydligen ett roligt samtal med sin Morfar ………

Han lyssnade uppmärksamt på vad Morfar hade att berätta ………….

 

………….. tills han plötsligt tyckte att han hade hört det förut …………   

Vi fortsatte hem till Niclas och Benjamin hittade en gitarr och tyckte att köksgolvet var ett ypperligt ställe att sätta sig och lira på!

_____________________________________________________________________

På väg till NK-galan – på inbjudan stod det galaklädsel och då valde jag denna svart-vita lång-klänning inköpt i Thailand. Tillsammans med en svart volangjacka blev det fint, tycker jag.

Till fest tycker jag man skall ha röda läppar – och jag har hittat mitt favorit-läppstift hos Nu Skin: Power lips! (ni kan handla det via min web-shop här!)

Träffade goda vänner på galan: Här Johan Pråmell och Maria Montazami. Hemma hos Maria i Los Angeles uppträdde jag för Sweorna År 2011. Då såg vi ut så här: Det blev en trevlig upplevelse att besöka Maria och hennes familj i deras underbara hem i Orange County – och göra mitt program: ”Actrice, Bodmadame och MåBra-Entreprenör”.

 

 Min underbara väninna Gunilla Pontén träffade jag också. 

Nästa Event var på Sture-Companiet.

………..och jag klädde mig i Pernilla klänning och Pernilla jacka. Denna klänning är verkligen en av mina favoriter! Tillsammans med den lilla svarta jackan, som även finns byxor till.

Härliga väninnan Elisabeth Fallai och jag träffade Dogge där …………..

…………. och Regina Lundh ……………

…………. och Nina Gunke.

Två TV-inspelningar på en och samma dag: Torbjörn från SVT kom ut för att göra en intervju md mig om användandet av mobiler nuförtiden. Jag tycker att det är frustrerande att man inte PRATAR med varandra i telefonen – utan hela tiden smsar.  Nej – jag vill ha personliga samtal!

Älskar min nya blus från @pernillawahlgrencollection!

 

Filmning med Wahlgrens värld har det också blivit. D.v.s. ”synkar” där man sitter och kommenterar scener från inspelat material. 

Vi – som jobbar med Wahlgrens värld, både framför och bakom kameran är naturligtvis jätteglada för de fina priserna på Kristallengalan.

Så här glada var vi på Kristallen-Galan!

… där naturligtvis vår Jessica var med!

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Events, Luncher, middagar m.m.

 1. Du strålar, du är så vacker Christina 🌸
  Så mysigt att ni var ute och åt med familjern och sen åkte till Niclas.
  Fina bilder från er kväll.
  Ni har så fin sammanhållning.

  Må gott
  Hälsningar Sandra 🌸

  • Sandra. Hoppas att du gillar min nya design på hemsidan. Med bloggen som kommer först t.ex. Och ”pratbubblan” där man kan klicka för att kommentera.
   Jag jobbar vidare för att hemsidan och bloggen skall bli så bra som möjligt!

 2. Åhhh vad kul det är att ha upptäckt din blogg ! Ni Wahlgrenare är helt fantastiska och förgyller allas vår tillvaro. Mötte dig i slutet på 80 talet i din butik du hade då. Det är få människor som utstrålar sådan värme som du gjorde då.
  Minns att jag sett det från när du besökte Maria . Hon är en fin vän till mig och vi följer varandra på instagram. Hon har precis som ni hjärtat på rätta stället.
  Kramiz Kristina F

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *