Jag får utmärkelse i Nerja!

Vill du lägga en kommentar: Klicka på Blogg och ”pratbubblan”!

Sydkusten 5/8.

Nerja hyllar Christina Schollin
Publicerad 2018-09-05 18:00
SVENSKKOLONIEN Christina Schollin får utmärkelsen ”Årets hedersturist” i Nerja.
Det handlar om en officiell hedersutmärkelse som delas ut av kommunledningen i Nerja varje år. Svenskkolonin i Nerja är stor samt ständigt växande och Christina Schollin tillbringar sedan nära 20 år stora delar av året på orten, då hon och maken Hans Wahlgren har eget radhus där.
– Det är tydligen en väldigt fin utmärkelse som jag får för att jag ”placerat Nerja på turistkartan”, kommenterar Christina glatt när Sydkusten kontaktar henne för att gratulera i förskott.

Christina Schollin, som nyligen fyllt 80 år, är ständigt aktuell. Inte minst genom tv-serien Wahlgrens värld, som också kommer att bevaka prisutdelningen.

Utmärkelsen kommer att överlämnas i rådhuset i Nerja torsdag 27 september, klockan 18.00. Nerja firar Turistens dag och förutom utmärkelsen blir det även festligheter på Balcón de Europa.
– Jag känner mig hedrad att få ta emot denna utmärkelse – och glad över att jag har betytt något för den lilla staden Nerja som jag älskar så mycket sedan 18 år tillbaka! Sydkustens Pärla! Där den genuina känslan fortfarande finns kvar och där stadens borgmästare bestämt att det inte skall byggas höghus som i många andra turistorter. Jag älskar mitt Nerja!, kommenterar Christina.

Läs tidigare reportage i Sydkusten om Chrisitina Schollin i Nerja:
http://www.sydkusten.es  Klicka HÄR

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Jag får utmärkelse i Nerja!

  1. Åh vad kul Christina. Stort grattis till dig 💐
    Vore kul att få höra och se lite bilder sen från den dagen.

    Må så gott
    Kram Sandra 🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *