Mors Dag!

Familjen Ego 50

Lyssna på denna sång som Niclas sjöng i ”Nicke & Nilla” och som jag tror han tillägnade alla Mammor!

 

 

Jag är så oerhört stolt över våra barn och känner en sådan lycka över att just jag fick bli deras Mamma och att dom har vuxit upp till människor som både kan ge och ta emot KÄRLEK! Då känner jag att vi – Hans och jag – har lyckats i vår uppgift att skapa en familjegemenskap som är stark och kärleksfull. Det är det som har varit vår viktigaste målsättning. Våra barn har vuxit upp med kärlek, kärlek och åter kärlek. Vi har stöttat dem i det som de visat intresse för och uppmuntrat deras kreativitet, vad det än har gällt. När vi samlas alla tillsammans känner jag en sådan enorm LYCKA över mina fina barn, som har lyckats föra vidare till sina egna barn denna sammanhållning.

Ibland är ju inte livet så där rosenskimrande som man skulle önska att det var jämt – och inte är det heller en dans på rosor, men tänk om vi kunde lära våra barn att inte vara så rädda för kriser!. Det är ofta en kris som får oss att stanna upp och fundera över våra liv. Jag skulle vilja säga att det är en nödvändighet för att växa och mogna. Kris betyder utveckling och förändring. När det krisar sig ordentligt, då är det skönt att ha en familj, som ställer upp i vått och torrt. Där man vågar be om hjälp och stöd!

Jag skulle kunna skriva mycket mer om min kärlek till mina barn – och om KÄRLEK över huvud taget – men detta blev ett spontant blogg-inlägg och kanske kommer jag att formulera mig ytterligare i detta delikata ämne senare.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Mors Dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *