Öppna ditt hjärta!

JAG VILL GÄRNA DELA MED MIG AV DENNA MEDITATION MED TOMAS FRANKELL. FÖRRA ÅRET VAR JAG MED PÅ EN KURS I YOGA OCH ”A COURSE IN MIRACLES” SOM FÖRSIGICK I FRIGILIANA.

JAG HAR HAFT OERHÖRT MYCKET GLÄDJE AV DET JAG LÄRDE MIG DÄR – OCH NU KAN DU FÅ VARA MED OM TOMAS` TANKAR OCH MEDITATIONER.

VARSÅGODA!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Öppna ditt hjärta!

  1. Jaha, då har vi redan passerat 7 månader till julafton och inte kunnat uppleva våren ute i det fria riktigt. Men viktigare är att vi försöker komma ut ur detta elände så snart det går. Så härligt att ni får gå ut lite nu. Tänk, om all sjukvårds- och hemtjänstpersonal kunde få en lååååång och välförtjänt semester snart, åka till solen och kanske till trakter som vackra Nerja, slippa masker och munskydd, få ladda batterierna och bara vara, ligga på stranden och vila med serverad mat och bad och D-vitamin från solen. Åååhhh, vad jag unnar dem det! Hoppas ni njuter i värmen och fortsätt var rädd om dig och er! Nyligen ringde en svensk man i något sammanhang till SR från Nerja. Kul att höra! Må så gott!

    • Ja verkligen Gunn – vi hoppas alla att vi kan snart få leva ett någorlunda normalt liv! Och visst hoppas vi att alla sjukvårdspersonal kan få en välförtjänt semester!
      Nerja är ett paradis som behöver sina turister nu när det öppnas upp litet mera.
      15:e Juli är det sagt att folk får börja boka biljetter hit.

  2. Måste bara kolla. När klockan anges här i bloggen så är den en timme mindre än vad den är här i Sverige. Stämmer det med tiden hos er? Har inte tänkt på det tidigare. Har ni inte sommartid som här klockmässigt? Kul att veta. Ha det bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *