Mors dag igen!

JAG HAR REDAN GJORT ETT INLÄGG OM MORS DAG – MEN MÅSTE BARA KOPIERA PERNILLAS FINA INLÄGG PÅ SIN BLOGG HÄR OM OSS! TÄNK VILKEN LYCKA ATT HA EN SÅDAN FIN RELATION MED SIN ÄLSKADE DOTTER!

HÄR NEDAN FÅR NI DET:

MORS DAG.

2020-05-31 – 18:48 HELGPERNILLAS VÄRLD

img_2492.jpg
img_2491.jpg
img_2489.jpg
img_2490.jpg
img_2493.jpg

STORT GRATTIS TILL ALLA FANTASTISKA MAMMOR DÄR UTE! 🎈❤️OCH STORT GRATTIS min egen älskade mamma på DIN DAG! ❤️ Klok som en bok, rolig som en tok och snäll och omtänksam , precis som en mamma ska va! 🙌😍Saknar så klart att få krama om min mamma i dag , och gratta henne ordentligt…! Men det får vi ta igen med råge när allt det här är över , och vi äntligen kan ses igen! ❤️

___________________________________________________________________________

SJÄLV SKRIVER JAG SÅ HÄR OM MIN EGEN MAMMA:

KÄRA ÄLSKADE MOR! NÅGRA BILDER FRÅN DIN UNGDOM.

NEDAN EN BILD PÅ MIG I 16-ÅRS-ÅLDERN!

DENNA BILD HITTADE JAG PÅ MIG NÄR JAG VAR 16 ÅR – VISST ÄR VI LIKA!?

____________________________________________________________________________

KÄRA ÄLSKADE MOR!

I DAG ÄR DET DIN DAG OCH JAG ÖNSKAR ATT JAG KUNDE RINGA TILL DIG OCH BERÄTTA HUR MYCKET DU HAR BETYTT FÖR MIG OCH HUR MYCKET JAG SAKNAR DIG.

DU FÖDDE MIG VID 42 ÅRS ÅLDER – DITT 6:E BARN. MINA 5 ÄLDRE SYSKON VAR MYCKET ÄLDRE – JAG BLEV ETT SLADDBARN EFTERSOM JAG KOM TILL VÄRLDEN 12 ÅR EFTER DEN SENASTE, MIN SYSTER KAJSA.

JAG VAR ALLTID SÅ STOLT ÖVER DIG – DU VAR EN MYCKET OMTYCKT SMÅSKOLLÄRARINNA, STRÄNG, MEN RÄTTVIS! SATT SOM ORDFÖRANDE I SKOLSTYRELSER OCH KÄMPADE FÖR ATT SKOLAN SKULLE BLI BÄTTRE.

JAG LÄRDE MIG LÄSA, SKRIVA OCH RÄKNA NÄR JAG VAR 5 ÅR EFTERSOM JAG FICK VARA MED I SKOLAN DÄR DU VAR FRÖKEN.

DU LÄSTE ALLTID MYCKET OCH VAR OERHÖRT DUKTIG PÅ ATT HÅLLA TAL PÅ FESTER. JAG BEUNDRADE DIG FÖR DITT SÄTT ATT FORMULERA DIG. SJÄLV ÄLSKAR JAG ATT FORMULERA M,IG I SKRIFT OCH HAR SKRIVIT DAGBOK I HELA MITT LIV. OCH SKRIVIT MIN MEMOARBOK: ”ETT HIMLA LIV”.

DU VAR EN RIKTIG MATMAMMA OCH ÄLSKADE ATT BJUDA ALLA BARNENS KOMPISAR PÅ MAT. DET VAR ALLTID ÖPPET HUS HOS SCHOLLINS OCH ALLA VAR VÄLKOMNA! ’DET HAR GÅTT I ARV TILL MIG! VÅRT BJÖRKHAGA HAR ALLTID VARIT ÖPPET FÖR ALLA VÅRA VÄNNER OCH BARNENS KOMPIAR. OCH DET HAR ÄVEN GÅTT I ARV TILL PERNILLA SOM ÄR OERHÖRT GÄSTFRI!

DU HADE ”GRÖNA FINGRAR” OCH ÄLSKADE ATT PÅTA I JORDEN OCH PLANTERA VÄXTER OCH KUNDE FÅ DEN MEST RISIGA TRÄDGÅRD ATT BLOMSTRA OCH PRUNKA AV OLIKA BLOMMOR. DET HAR TYVÄRR INTE GÅTT I ARV TILL MIG. JAG SÄGER ALLTID: ”NÄR JAG BLIR GAMMAL SKALL JAG PÅTA I JORDEN”! SÅ GAMMAL HAR JAG TYDLIGEN INTE BLIVIT ÄNNU!!!!

JAG HAR FÅTT MITT HANDARBETSINTRESSE FRÅN DIG. DU LÄRDE MIG STICKA NÄR JAG VAR CA 7 ÅR, DÅ JAG STICKADE EN LITEN BABYKOFTA TILL MITT NYFÖDDA BRORSBARN: EVA. JAG HAR FLERA VIRKADE ÖVERKAST OCH BRODERADE DUKAR HEMMA, SOM DU SKAPAT. JAG HAR STICKAT, VIRKAT OCH BRODERAT I HELA MITT LIV. JUST BRODERIER ÄR DET SOM UPPTAR MIN TID NU UNDER CORONA-KARANTÄNEN OCH JAG HAR REDAN SKAPAT 3 BRODERADE TAVLOR OCH ÄR I GÅNG MED DEN 4:E. ATT ALLTID HA ETT HANDARBETE PÅ GÅNG ÄR ETT MÅSTE FÖR MIG OCH EN TERAPI FÖR SJÄLEN!

DU GAV MIG GODA RÅD NÄR JAG SLAGIT IGENOM SOM FILMSTJÄRNA OCH SKULLE RESA TILL CANNES PÅ FILMFESTIVAL. DU SA: ”VAR BARA NATURLIG, CHRISTINA, DET VINNER DU PÅ! ” DET RÅDET HAR JAG FÖLJT – OCH NU SÄNDER JAG ETT TACK TILL DIG MOR FÖR ALLT DU LÄRT MIG OCH ALLT DU BETYTT FÖR MIG!

VILA I FRID, ÄLSKADE MOR!

BILDEN TOGS 1962 UTANFÖR DET RADHUS I VÄSTERHANIONGE SOM JAG KÖPT ÅT MINA FÖRÄLDRAR. JAG VAR FÄRGAD BRUN I HÅRET FÖR EN ROLL PÅ DRAMATEN: ”RÖTTER”.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Mors dag igen!

  1. Så fint inlägg din gulliga dotter gjort.
    Fint att ni har så bra relation. Det är inte alla som har det.
    Vad fint du skrivit om din mamma med 😊

    Ha en fin måndagkväll
    Hälsningar Sandra ☀️🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *