Meditera med Deepak Chopra

HEJ KÄRA VÄNNER I CORONA-TIDER!

VAD GÖR NI FÖR ATT TA VARA PÅ DEN HÄR TIDEN SOM VI FÅTT I LIVET OCH SOM VI FAKTISKT BÖR GÖRA DET BÄSTA AV.

HUR SVÅRT DET ÄN ÄR ATT FÖRHÅLLA SIG TILL EN VERKLIGHET, SOM BLIR MER OCH MER OVERKLIG SÅ FÖRSÖKER JAG ATT HITTA RUTINER SOM GÖR ATT DAGARNA FYLLS MED OLIKA AKTIVITETER SOM KÄNNS BRA OCH GÖR GOTT FÖR KROPP OCH SJÄL.

NATURLIGTVIS INNEBÄR DET ATT JAG MOTIONERAR REGELBUNDET BÅDE MED PROMENADER OCH ETT YOGA-PASS. DET, KOMBINERAT MED MEDITATION GÖR ATT JAG TYCKER ATT DEN HÄR TIDEN ÄNDÅ BLIR UTHÄRDLIG.

APROPÅ MEDITATION: JAG HAR FUNNIT ETT SÄTT ATT KOPPLA AV OCH LUGNA NER MINA TANKAR – OCH NU VILL JAG DELA MED MIG TILL ER.

JAG HAR SKRIVIT OM OPRAH & DEEPAK´S MEDITATIONS-SERIE FÖRUT HÄR PÅ BLOGGEN – OCH HUR NI OCKSÅ KAN FÖLJA DEN PÅ YOU-TUBE. I DAG HAR VI KOMMIT FRAM TILL DAG 21, SOM HANDLAR OM DETTA:


Day 21 – The Secret of Enlightenment 

Enlightenment is self-realization, and whenever we notice the presence of our awareness – that knowledge inside is having an experience right now – we are touching our enlightenment. That self-recognition is the starting place of true freedom.

As we near the end of our journey together, it is our hope these meditations have helped you lay the foundation for a thriving practice. If you’re looking for more daily meditations, our 21-Day Meditation Experience, Perfect Health, is a wonderful next step to continue strengthening your well-being and ensuring you take care of body, mind, and spirit each day. Use the promo code below to access now.

We look forward to meditating with you today as we explore the secret of enlightenment. LOG IN TO MEDITATEOur centering thought for today is:
In every moment of hope, I free myself.
 “Knowing others is wisdom, knowing yourself is enlightenment.” – Lao Tzu

HÄR FÅR NI OCKSÅ DEEPAK CHOPRAS RÅD TILL OSS ALLA I CORONA-TIDERNA.

MITT RÅD: HÅLL UT – HÅLL AVSTÅND – HÅLL HUMÖRET UPPE!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Meditera med Deepak Chopra

 1. Hej Christina
  Bra att du får tiden att gå. Det får vi med där jag bor. Vi är 2 + hund så sambon får motion 2 ggr/dag. Jag skadade mitt knä för 3 veckor sedan tyvärr o har även sjukdomen KOL så blir inga promenader för min del tyvärr. Engelska kan jag inte tyvärr så dina råd hjälper inte mig, men jag överlever. Tycker om TV oavsett vilka program det är alltid hittar man något att titta på. Har bakat lite o försöker städa lite men vi har i vanliga fall städhjälp men det har vi hoppat över just nu så det får bli som det blir. Man ska ju inte ha besök ändå så lite damm i hörnen gör ju inget. Man får försöka hålla modet uppe o följa alla regler men tyvärr blir man ledsen när man ser massor med personer som inte gör det. Har stor trädgård men orkar inte det tyvärr men har hittat en kille som hjälper oss ibland när vi behöver så det är ju bra.
  Hoppas ni har det bra också. Många hälsningar från en följare o hälsa maken.

 2. Hej
  Man får göra det bästa av situationen som råder. Skönt att ni är friska och trots allt har det bra.
  Jag har varit förkyld en vecka så hållit mig inne men annars är jag ute och gå och yoga.
  Tack för meditations tips 😊

  Må så gott
  Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *