Köp mina broderier – och hjälp mig att hjälpa vården!

JAG HAR JUST FÄRDIGSTÄLLT DETTA BRODERI, SOM JAG PÅBÖRJADE 2014 HÄR NERE I SPANIEN. DEN FÖRESTÄLLER MIN EGEN ”CHRISTINA-ÄNGEL”, SOM ALLTID SÅLTS TILL FÖRMÅN FÖR BEHÖVANDE BARN.

DU KAN KÖPA DESSA MÅNADS-ÄNGLAR PÅ MIN WEB-SHOP HÄR PÅ HEMSIDAN.

BRODERIERNA – NEDAN – KAN DU NU KÖPA AV MIG FRÅN MIN WEB-SHOP OCH DÄRIGENOM HJÄLPA MIG ATT HJÄLPA VÅRDEN. JAG TÄNKER SKÄNKA BEHÅLLNINGEN TILL VÅRDEN SÅ ATT ALLA DESSA HJÄLTAR SOM JOBBAR PÅ SJUKHUSEN, SÅ ATT DE SKA KUNNA FÅ MER SKYDDSUTRUSTNING.

BRODERIER. Exclusiva Broderier signerade Christina Schollin.

20130914-112331.jpg

Art.nr: Broderi nr 2. Pris 5.900:-

20130914-111223.jpg

 Art.nr: Broderi nr 3: 3.900:-

20130914-112431.jpg

 Art.nr: Broderi nr 4: Pris: 3.900:-

Art.nr. Broderi nr 5: 3.900:-

ART.NR BRODERI NR 6: PRIS: 3.900:-

SER FRAM EMOT DIN BESTÄLLNING!

HÅLL UT – HÅLL AVSTÅND OCH HÅLL HUMÖRET UPPE!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *