Med Pernilla till Rhodos på hälso- och yoga-resa.

Tidigt, tidigt kom taxin och hämtade Pernilla och mig på Lidingö för att ta oss ut till Arlanda och flyget till Rhodos. Sin vana trogen somnade Pernilla redan i taxin …………… ………….. men vaknade till för att checka in och hälsa på våra medresenärer: Susanne, fräsch och snygg i Pernilla Wahlgren klänning.Och Ulrika Davidsson, kostrådgivare och arrangör av denna hälsa- och yoga-resa. På flyget satt jag bredvid Philip, ljudkillen i teamet från Wahlgrens Värld, som följer med på resan och dokumenterar allt vi har för oss. Champagne-frukost med chips var väl en bra start på dagen! Bland utbytet av filmer ombord hittade jag en gammal goding: ”Ung rebbell” med James Dean. Den såg jag i min ungdom ……………… …………… och jag grät lika mycket nu som jag gjorde då. Resan gick fort  på så sätt – och ………….……….. vi landade lyckligt på Rhodos tillsammans med massor med folk och i väntan på bagaget togs det selfies ideligen med Pernilla – men även med mig!

Hotellet Sunwing Kallithea visade sig vara en magisk plats att bo på ……..

Entrén till mitt rum ………………………. med denna skylt! Det kallar jag ”STAR-treatment!  Altanen låg i skugga – så vi tog ut solstolarna och låg utanför huset och solade. Sköna tjejer på ”Årets skönaste tjejresa”: Ulrika, jag, Susanne och Pernilla. Redo för kvällens middag. 

…… Fortsättning följer …………

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *