Härliga dagar på Rhodos!

 Redan andra dagen på Rhodos med ”Årets skönaste tjej-resa” var det dags för mig att hålla mitt föredrag: ”Hemligheten”, där jag pratar om hur man skall leva för att uppnå optimal hälsa och välbefinnande.     Massor med sköna tjejer som verkligen uppskattade det jag ville förmedla till dem.”Wahlgrens värld” filmade naturligtvis …………………….. och sköna Ingela tackade av mig ……………..………… så var det dags för Ulrika att hålla sitt föredrag om kost och hälsa ………..………. och sälja sina kokböcker. Jag älskar att följa Ulrikas kostråd och kommer att laga hennes underbara recept på nyttiga maträtter när jag kommer hem! Varje morgon får jag min efterlängtade simtur i denna fantastiska pool………… och efteråt en härlig frukost i badrock tillsammans med Pernilla Luncherna intas ofta på en liten restaurang vid havet    Personalen – som fått klart för sig – att vi var ”Celebrities”, ville gärna fotograferas med Pernilla.Vårt kära filmteam; Malena, Filip, Johannes och Svante känns som en familj som är med på resan ……… Sååå mysiga och trevliga! Det gjordes s.k. ”synkar” utanför vårt hus. Jag var klädd i en Pernilla-klänning och en nyinköpt hatt.  Pernilla och Susanne utanför sitt hus. Ett yoga-pass med duktiga instruktören Malin var härligt att vara med på.  Efteråt tog jag mig en simtur i havet och solade och lyssnade till vågornas brus. Medan tjejerna åkte på vinresa.

Pernilla visade delar av sin kläd-collection – och tjejerna kunde köpa……… Vackra Ulrika klädde så bra i sin Pernilla-klänning ………… …………… liksom Ingela mednästan  likadan klänning. Två tjejer i sina bästa år …………  Jag provade en av klänningarna ur kollektionen – och tyckte att denna passade bra. Träffade dottern till min svärmors bästa väninna: Emy Storm – skådespelerska.  Olika generationer – men med samma klänning!

Det slog mig – när jag såg Pernillas frisyr – att jag själv hade ungefär samma när jag var ung. Så här såg jag ut på 70-talet. 

Kul – eller hur??????

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Härliga dagar på Rhodos!

  1. Vilken härlig resa du är på. Se underbart ut. Förstår att du njuter 😊
    Härligt tjejgäng ni är som håller i resan.
    Kan tänka mig att det var intressant att lyssna på era föredarag.

    Ha det så bra
    Kram Sandra

  2. Vilken härlig vecka jag har haft tillsammans med dig och alla andra tjejer 🌞 Så underbart inspirerande. Tack för din härliga föreläsning om ”Hemligheten” . Utan att avslöja för mycket så kommer jag anamma rådet ”vin och choklad” 😉 Kram till dig Christina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *