Fullspäckat schema under 4 dagar i Stockholm.

Jag hade ett minst sagt fullspäckat schema under mina 4 dagar i Sverige. 9/4 – 12/4. Anledningen för min resa från Spanien till Stockholm var att jag tackat ja till att vara med i en serie på 5 avsnitt: ”Balkongkriget”. Jag, som inte ofta tackar ja till roller nuförtiden (jag har så mycket annat att göra som upptar min tid!) kunde inte motstå detta erbjudande från Magdalena Betou.Det blev 3 intensiva dagar med inspelning för Radio Drama, men också filmade avsnitt, som skall fungera som ”pilot” för ev kommande film-TV inspelningar. 

Jag spelar en ordförande för en bostadsrättsförening. Där olika lägenhetsinnehavare kommer i konflikt med varandra.   Regissören Lars in de Betou i regi-tagen. Pia Halvorsen och jag i repetitionstagen  Och med de övriga …………Jag gillar att arbeta med proffs – och här var det PROFFS – både framför och bakom kameran! Älskade  frukostbordet med nyttiga ”Shots”, både ingefära-shot och spenat-shot. Och härligt grovt bröd.

   Den här lilla tjejen ville ha några goda råd om hur man blir skådespelare.   

Jag hann med andra saker under dessa dagar: En kväll på Filmhuset där Jan Göransson intervjuade underbara Katinka Farao på Filmhuset ville jag inte missa – även om jag bara kunde stanna en halvtimme, eftersom jag skulle passa en tid för inspelningen. Katinka har ju jobbat med Ingmar Bergman och hade mycket att berätta om deras samarbete.

Jan Göransson har också intervjuat mig om mitt samarbete med Ingmar Bergman

…… och då blev det så här……….   Jag hann även med: Ett möte med Johan Petré för att diskutera min 80-års-fest som kommer att gå av stapeln i sommar. Jag behöver olika förslag på Catering och fixande av tält, hjälp med olika saker, m.m.

  En av dagarna hade jag en paus från inspelningen mitt på dagen och då blev det lunch hos Pernilla, som filmades av Wahlgrens värld. Sååå underbart att hinna med en träff med två av mina älsklings-tjejer! Jag hämtades av Wahlgrens Värld-bilen för att dom skulle följa med och filma mig när jag spelade in ”Balkong-kriget”Jag passade på att inviga min nya väska från MyK Bags. Jag bara älskar den – snygg, elegant och rymmer  allt man behöver ha med sig.Väskan är i det mjukaste skinnet du kan hitta och heter Bag Cosmic Olive från ett nytt holländskt märke som heter MyK. Bags.

 Denna väska hittar man på www-alixtra.se (fb och instagram@alixtrashop) Du kan få en exklusiv rabattkod på 10% med koden christina10. Koden gäller bara en vecka – så missa inte chansen. Den gäller på allt man handlar i shopen!

Filmteamet från Wahlgrens värld följde alltså med mig när jag avslutade inspelningarna på ”Balkongkriget” för att dokumentera några av de aktiviteter jag hann med under mina 4 dagar i Sverige.Efter avslutad filmning  blev det inspelning av ”synkar” hemma hos mig på Värmdö för ”Wahlgrens värld”.

Där pratade vi om några av de kommande scenerna i serien, bl.a. ……….. när vi mötte Pernilla på Malaga flygplats för att köra henne till hennes nya hus i Spanien…….Men också ……..………….mina reaktioner på premiären av Pernillas egna show ”Kort, glad och tacksam”, där Pernilla gör entré via min vagina!!!!!!!!!!!

Sista kvällen  avslutades med årsmöte för Stadsbrudskåren hos vår ordförande. Som alltid – fantastiskt trevligt att ha möjlighet att vara med på dessa möten ……….. och träffa kära väninnor – som t.ex. ………. Ettan Bratt och Yvonne Sörensen……. och fantastiska Marianne Bernadotte. Still going strong – that lady!  

Denna kväll höjde vi ett glas champagne för vår kära Stadsbrud Barbro Svensson, som nyligen rycktes ifrån oss så hastigt. Och vår kära Kjerstin Dellert som inte heller finns med oss längre.

Så säger jag hej då till Sverige på ett tag och flyger tillbaka till Spanien och Hans – där nya aktiviteter väntar, som jag skall berätta om nästa gång!

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Fullspäckat schema under 4 dagar i Stockholm.

  • Hej Alexandra. Trevligt att du såg inlägget. Vill du kika på mitt erbjudande om att komma med i mitt Team: ”Team Schollin”. Hör av dig till mig, så ger jag dig exklusiv information.
   Må Bra! Lev Väl!
   Christina.

 1. Roligt att se och läsa. Jag ser Dig på lördags marknad i Nueva Andalusia ibland. Muchos Saludos Teresa

 2. Så fin du är Christina. Bara strålar om dig.
  Fullt upp när du var på Sverige besök då, kul med inspelning och mysigt att träffa Pernilla och Bianca 😊

  Hoppas du njuter i Nerja nu. Såg att ni kan bada i poolen nu, så härligt 👍🏽😀

  Kram och må gott
  Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *