I Wahlgrens värld i kväll: Pernillas hämtas vid flyget i Spanien!

I kväll handlar Wahlgrens värld om hur Hans och jag planerar hämtning på Malaga flygplats när Pernilla kommer ner tillsammans med sina väninnor för att sedan skjutsa dem till  Pernillas nya hus i Spanien.                 Jag intervjuades om planerna hemma i huset i Nerja …………  Det är klart att jag skulle vara klädd i en spansk outfit – och det här tyckte jag var spanskt nog.Jag hälsade på i Studio 17 i Nerja, en skönhets-salong som jag driver tillsammans med 3 andra. Filmteamet följde med och dokumenterade ……… Mia, som utför olika behandlingar, som fotvård, nagelvård och skönhetsvård. Filmteamet filmade också när bilen ”pimpades” inför hämtningen.En skylt är ju ett måste när man skall hämtas har vi förstått!

…… och så blev Pernilla utklädd till spanjorska också   ….. och stuvades in i bilen för vidare befordran till egna HUSET.

Fortsättning följer nästa vecka i Wahlgrens värld ………..

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”I Wahlgrens värld i kväll: Pernillas hämtas vid flyget i Spanien!

  1. Så bra avsnitt igen. Kul att se 😊
    Vilket fantastiskt välkomnande Pernilla fick av er 🎉💃🏻

    Må gott
    Hälsningar Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *