Många frågar mig hur jag kan se så fräsch och ung ut ……………..

Många frågar mig hur jag kan se så fräsch och ung ut, trots att jag faktiskt fyllt 80 år.

Jag svarar alltid: Sedan 9 år tillbaka använder jag ingenting annat än Nu Skin:s fantastiska produkter för ansiktet, kroppen, håret, benen, fötterna, för munhygien och sist men inte minst för insidan: Vitaminer och kost-tillskott.

Jag skulle naturligtvis aldrig rekommendera andra någonting som jag inte prövat själv – och jag kan konstatera att Nu Skin:s helt igenom rena och nyttiga produkter gör skillnad!

Eftersom jag gärna vill vara en förebild och ett föredöme så kan jag ge andra chansen att kunna använda dessa produkter och prova själva.

Jag kommer att i en serie blogg-inlägg informera om olika behandlingar och produkter, som jag själv är extra förtjust i.

Här får ni en informationsvideo om den senaste innovativa rengörings-apparaten: Lumi SPA:

Många, många – med mig – är stormförtjusta i denna rengöringsmetod som förenklar och förbättrar rengöringsprocessen morgon och kväll. 

Till dig, som är intresserad: Kontakta mig, så kan jag hjälpa dig att kunna handla online till inköps-pris.

christina.schollin@gmail.com

För mer info: www.schollin.nsproducts.com

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Många frågar mig hur jag kan se så fräsch och ung ut ……………..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *