HANS OCH JAG FIRAR 63 ÅR TILLSAMMANS!


Den 16:e April 1957 träffades vi!

MITT FOTOALBUM

1958 i filmen ”Raggare”.

”Den främmande gästen” av Alf Henriksson på Skogaholms trappa. Skansen.

”Herr Lyckes goda vin” på parkteatern.

Den 22:a December 1962 gifte vi oss i Boo kyrka på Värmdö.

196222 Bröllopet
1962 Bröllopet 2
1962 Bröllopet
1987 1222 Silverbröllop B. Johansson Aftonbladet (5)

25 ÅR SENARE BLEV DET SILVERBRÖLLOP

Guldbröllopsbild

     För 7 år sedan blev det Guldbröllop!   

1987 1222 Silverbröllop B. Johansson Aftonbladet (2)

HÄR ÄR EN BILD från Silverbröllopet med hela familjen. 

4 dagar efter Silverbröllopet firades min 50-årsdag! (Annandag Jul) på Stallmästargården.

1987 1226 Stallmästargården 031

 

Våra älskade barn: Peter, Niclas, Pernilla och Linus.

Vi firade gemensam 70-årsdag på Björkhaga 26:e Juni 2007.

MIN 75-ÅRSDAG FIRADES I SPANIEN PÅ RESTAURANG EL VIEJO SOTANO

Här är det Hans som firar sin 79-års-dag i Nerja.

Min 80-års-dag firades på sommaren 2018, då Hans fyllde 81.

Våra älskade barn och barnbarn!

Här kommer ett collage med bilder på oss genom åren:

På Pernillas och Emilios bröllop.

När jag fick mottaga Kunga-medaljen ”Litteris et Artibus” på Slottet. 2013.

I VÅRT ÄLSKADE NERJA

FOTO: PETER KNUTSSON

2004-04-29 Sv. Damtidn. (69)

FOTO: SVENSK DAMTIDNING

Bild 10

Här är vi när vi blev bjudna av Pernilla på en kryssning i Karibien med ”Harmony of the Seas”

Här är vi på ”Kristallengalan” där ”Wahlgrens värld” fick pris

Pernilla firade oss när vi varit gifta i 55 år! Wahlgrens värld filmade!

Vi älskar att vara ute på sjön!

I NERJA

VI HAR ETT MANGO-TRÄD

När jag fick mottaga hedersutmärkelsen: ”Turista d Honor” i Nerja. September 2018. För att jag betytt mycket för turismen där.

Här är vi på Medelhavskryssning i början av April FÖRRA ÅRET!

TACK min älskade Hans för våra 63 år tillsammans!

Jag tror jag säger som ”Lilla Fruntimret”:

Jag tror jag behåller min gamla äkta man. Det är så jobbigt att lära upp en ny!

Love is the best thing

Växla panel: Revolution Slider Options

Revolution Slider Options

 • Choose Slide Template  default 
Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

22 svar på ”HANS OCH JAG FIRAR 63 ÅR TILLSAMMANS!

 1. Ohhh, så gulligt foto på rart fotoalbum från er dag! Och vackert foto på rosor i fantastisk färg! Härligt att se från varmare trakter. Tack! Solen var framme idag här men värmen från solen känns tydligare på bild från er. Många andra fina bilder på dig och er genom åren! De minner extra mycket om yngre och glada dagar. Man kunde ligga på ett badlakan på stranden och lyssna på Opp å poppa eller Svensktoppen och allt var så glatt och bekymmerslöst och lätt. Visserligen sas det att man kunde ställa ut en skrotbil i skogen så tog naturen hand om den. Och sopor ut i sjö och hav bara försvann. Idag vet vi ju att det inte är så enkelt. Vi ska vara rädda om naturen och varandra. Även en väldigt liten filur i virusform kan fälla en hel värld. Men med gott mod, sunt förnuft och kärlek i massor mixat med omtanke så fixar vi det. Och kan se glada ut som ni på bilderna! Tänk efter före! Tänk två gånger! Tänk på varandra! Tänk på världen! Vi har bara varandra och en enda värld! De bästa tankar med värme i går till er där nere i karantän! Var rädd om dig och er! Hon ska dansa – en sommar till!

  • KÄRA GUNN!
   Vilket underbart inlägg.
   TACK!
   Precis så borde vi alla tänka!
   Och – javisst – det kommer bättre tider. Förhoppningsvis har vi kommit underfund med ett och annat och fått oss en tankeställare. Kanske vi till och med kan få en bättre värld – efter det här.
   Låt oss hoppas!
   Kram från
   Christina

 2. Lite till… Anspelar inte på just dig med de sista orden i förra inlägget utan mera på filmer från förr och motiv i sol och lediga dagar i hav och sjö. Glada dagar! Och… att det kommer en sommar!
  Tänker även på Änglar finns dom? Särskilt med dina fina ord som stöttar och styrker och dina 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🕊🕊🕊🕊🕊
  Tack för det fina!

 3. Ni är såååå vackra från början till slut i detta collage Hoppas ni klarar av denna kris som pågår just nu som gäller i princip hela våran värld Var rädda om er Kram

 4. Så otroligt vackra rosor. Och vilken underbar skatt Ni har i alla dessa bilder och även i nuet att Ni har varandra. Ni är så fina . Jag tycker att det känns som före corona och vi är ju definitivt inte efter än men nog får i alla fall jag många tankeställare hur jag har levt och hur jag skulle vilja ha det.
  Det är otroligt sorgesamma tider och påfrestande på alla plan. Men Dina uppmuntrande ord och att få ta det lugnt och att steg i taget är nog att acceptera .
  Rädslan är stundtals väldigt svår .
  Lite healing behöver vi nog alla.

  Sköt om Er
  Varma hälsningar från Anette

  • Ja visst är det så Anette – att vi får oss en tankeställare och behöver stanna upp och tänka på vad som är viktigt i livet.
   Vi kan göra den här tiden till en bra tid om vi använder den rätt.
   Men visst är det svårt att hantera oro och rädsla.
   Jag mediterar för att få ett inre lugn – det fungerar för mig.
   Det kommer att gå över! Allt blir bra!
   Var rädd om dig.

 5. Kära Christina! Vilka fina bilder och det är fantastiskt att ni har hållit ihop i många år och fått fina barn och barnbarn <3 Hoppas ni har det bra där ni är <3 Jag har också många gamla reportaget med er som jag köpt på tradera önskar er en fin helg många kramar från Malin

 6. Ser fram, som vanligt, mot en lördag med Ring så spelar vi och Melodikrysset och även Naturmorgon. Härlig mix när man inte kommer ut själv och längtar efter naturen. Idag blir det även extra besök från dig och Nerja i radion här. Kul! Ska bli trevligt att höra din röst som tillägg till de vackra och mysiga fotona. Tack vare denna typ av program så kan vi resa i fantasin, höra folks önskelåtar och sedan hjärmgympa på det i korsordsform till skön musik. Hälsningar till dig och er där nere! Vi inte bara ses här i din blogg idag utan även – vi hörs!

  • Så trist att du inte fick vinna på extra stor chans om ålen, men det blev lite ”kul underhållning” och ”inblick” hos er med Hans kommentarer. Han vill väl inte råka ut för ”negativ exponering” igen, som då dottern varnade om fotot som lagts ut. 😉😉😉 Trevligt att höra er båda, vilket vi ju fick göra nu. Boken om ål är mycket omtalad och ska vara så bra! Kanske något du nu kan be förlaget om ett ex av. 👍 Till lite eskapism i solen. Må så gott och Lycka till! I kväll i P4. 📱📲

 7. Jag skulle vilja läsa din självbiografi som du skrivit alldeles själv på egen hand 😉 Så att det blir personligt, levande, – mer privat och inte så mycket om skådespelandet? Karantäntiden kanske kan locka fram skrivlustan? 😀

  • Hej Mya.
   Jag hade skrivit boken med egna ord och i jag-form, som sedan redigerades, ströks och formades om till den boken som kom ut.
   Jag har mycket material över – så vem vet. Det kanske blir en till bok.Som du säger – mera personlig.

 8. Först och främst vill jag tacka er för ett användbart ämne. Jag tycker att det här är ett bra jobb. Jag gillade det verkligen och jag kommer gärna att dela denna information med mina vänner. Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *