I kväll gästar jag Sveriges Radio P4 i ”Helgpasset” mellan kl. 17 – 19.

I kväll kan ni lyssna på ”Helgpasset” där jag är Dagens gäst. Sv. Radio P4 kl 17 – 18.Ni kan ringa in till programmet och ställa frågor. Spännande! Vi hörs där!

I morse gästade jag ”Ring så spelar vi” och jag fick önska en favoritlåt. Vilken jag valde? Jo – den här som jag älskar att lyssna på. Niclas spelade in den på Cypern 2009. Min favoritlåt!

Vad tycker ni????

Vi hörs i kväll!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

10 svar på ”I kväll gästar jag Sveriges Radio P4 i ”Helgpasset” mellan kl. 17 – 19.

 1. Lyssnat precis på programmet ikväll , så tänkvärt och härligt.Lugn lördagkväll.Hälsnigar från Göteborg

 2. Vilken härlig sångröst Niklas har! Han borde sjunga mycket mer. Mycket fin låt! Ha det gott i Nerja och var rädda om er!

 3. Vilken jättefin och bra låt.
  Missade dig i radion men var säkert jättebra.
  Nu har jag bakat lite frallor till kvällsfikat.

  Ha en fin lördag kväll och helg
  Kram Sandra 🌼

 4. Absolut bästa låten ever!!!
  Och Gud så snygg han är din son!!
  När jag var tonåring på 80-talet hade jag fullt med Niclas Wahlgren bilder från tidningen Okej på mina väggar….ha ha..jag var så kär i honom!!!
  Du kan verkligen vara stolt över alls dina duktiga begåvade snygga barn!!!! Snygga föräldrar får snygga barn…..det är sen alltid!!

 5. Så trevligt och avstressande att höra dig (och er, för även Hans hördes ju i etern, ), både morgon och kväll.
  Så bra sångröst och så tonsäker han är, Niclas. Borde höras mera!
  Så börjar en ny vecka. Fått bud om både glatt, då släkting kommit ur respirator, och trist, då äldreäldre bekant inte finns med oss längre. Så är livet ju alltid men extra svårt och tydligt just nu. Så var rädda om er där i Nerja och alla runt om på klotet. Tänk på varandra! Håll om även på håll! Håll i! Håll ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *