Eckart Tolle Guided Meditation

Jag hittar så fina hjälpmedel på you-tube för att finna mitt inre lugn i denna omvälvande tid, som vi alla befinner oss i. En av dem som jag älskar att lyssna på är Eckart Tolle – och jag vill gärna dela med mig av hans guidade meditation till er – mina kära blogg-läsare. Hoppas ni tycker att det är OK med engelskan. Var rädda om er! Älskar att höra era tankar. På så sätt kan vi hjälpa varandra – ge varandra stöd och support.

Varsågod att lyssna på Eckart!

Eckart delar med sig av ett citat från William Shakespeare : Nothing is either good or bad – but your thinking is!

Med garanterat Corona-fria kramar till er alla!

Christina.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

7 svar på ”Eckart Tolle Guided Meditation

 1. Hej.
  Jag måste bara för berätta för dig i dessa tråkiga tider. Jag är bara 28år men många gånger i mitt liv har jag fått höra om just om dig och Hans. men min mamma brukar berätta om dig och din familj. Hur mycket ni har kämpat med yrket ni har, barn med barnbarn och allt vad en vanlig familj faktiskt har idag! Sen att du eller Hans aldrig klagat eller sagt dumma saker om någon i media. Utan ni är så tacksamma och glada människor. Och att fler borde vara som ni. Ni är så trygga i er själva. Varje gång jag tänker på tre kroner från uppväxten så är det dig som Birgitta. Tusen tack för allt ni ger oss. Och var rädda om er i Spanien. Ni är förebilder

  • Hej Ninni.
   Tack, kära du för ditt fina inlägg. Så glad jag blir att höra detta – att vi i vår familj kan vara något av förebilder. Nu i dessa tider är det ju familjen som är det viktigaste vi har och det vi skall värna om!
   Jag tror att – när vi har tagit oss igenom den här krisen – det är det som vi har lärt oss och det som vi skall ta fasta på:
   Att vara tacksamma för det vi har och värna om varandra. Allting annat är oväsentligt!
   Allt kommer att bli bra!
   Kram.
   Christina

 2. Så härligt att du finner något att pyssla med vid isoleringen. Allt för att tiden skall gå fortare. Rutiner är viktigt. Kanske lika bra ni är där långt från barn och barnbarn. Hade ni varit i Sverige hade ni fått längta ännu mer då de funnits nära men ni ändå inte hade kunnat träffas. Kram till dig och Hans. Var rädda om er.

  • Hej Ninni.
   Precis så är det. Viktigt med rutiner.
   Jag kommer snart att göra ett blogg-inlägg om rutinerna vi har här i Nerja, där vi väntar på att karantänen skall ta slut, så att vi kan börja tänka på att få flyga hem och kunna träffa barn och barnbarn hemma i Sverige. Längtar!

 3. Tack Christina för att du delar med dig av hopp och ett härligt lugn 🙏🏻

  För övrigt så är du så vacker 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *