Dag 9 och 10. Möten

Dag 9 och 10. Härliga business-meetings och härliga luncher och middagar med goda vänner. Detta är något som jag brukar säga till mina barnbarn. Alltid så lycklig när jag får jobba med det jag gör, att hjälpa andra människor! Business-meeting De Lux på  för Elisabeth och mig hos Carleric och Ingela på Värmdö. Så bra att kunna koppla upp sig med vår Account Manager Marcus!Dagen fortsatte med Team-möte hemma hos mig, där vi pratade om vikten av att ha mål!

Födelsedagskalas för Åke, vår underbara byggmästare, granne och vän……… ……….som följdes av middags-bjudning hos härliga grannar.Naturligtvis hade jag med mig presenter till värdparen:

 Åke fick en födelsedagspresent:” Liquid Body Bar” och ”Intense Body moisturizer”. Detta set har jag i varje badrum och toalett.Det är den absolut bästa rengöringen för händerna (och för kroppen) och misturizern använder man som handcréme (också till kroppen!) Värdparet Agneta och Lasse på middags-bjudningen fick den fantastiska ”Sunshine Epoch Body Wash” – en dusch-créme som förhandsintroduceras just nu. Och som jag sänder per post till folk som beställer av mig. Strykande åtgång! Jag kommer att beställa en ny sändning, för alla som vill ha!

En videoinspelning med hälsning till Team Schollin fick avsluta kvällen.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *