Dag 11: Vinkade av Pernilla vid sjön och Vernissage med Mona Tumba.

Dagen började som vanligt med simtur i poolen och frukost på altanen – som sedan fortsatte med sjöhäng i vår vik. Vi vinkade av Pernilla och Sofia och Emilia och Linus, som skulle ut med båten till Susanne och Peppe på deras ö.  Båten ligger redo ………Pernilla och lille Dino klara för avfärd…..………..och jag kramades litet med sköna Sofia …………Linus är en van båtförare – så tjejerna var i goda händer när dom skulle iväg.………..medan Hans och jag hade litet ”sjöhäng” på land.Så gav jag mig in till stan där väninnan Mona Tumba hade vernissage av sina tavlor och smycken. Jag köpte ett par fina örhängen……………..och gav henne den underbara So Summer Body Wasa i present!

…. Träffade också väninnan Eva Söderström där.  Jag knöt även några nya kontakter, som jag lade till i mitt nätverk, som får mina Erbjudanden. Jag brinner ju för att kunna hjälpa andra till ett bättre och friskare liv!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *