Dag 8. Ny vecka!

Den nya veckan startar med några tankar om Succé. Det är väl något vi alla strävar efter och vill uppnå – vare sig det är i arbetslivet eller i privatlivet.

Varsågod – här kommer Louise Hay´s 10 regler för Success.

Blake Roney – en av de tre grundarna av Nu Skin Enterprises säger så här:             A good person, to me, just makes other peoples´ lives better.

Och det är precis det som Nu Skin-businessen handlar om: Att hjälpa andra att nå den framgång de önskar och få frihet att göra vad de vill, när de vill.  Här är några tankar om Succé!

Jag, som alltid strävar efter att vara en bra ledare för mitt ”Team Schollin” – hjälpa dem att nå den succé de strävar efter –  har hittat den här lilla ”Medaljen”, som jag tänker dela ut till dem som har påbörjat sin resa mot sitt mål. Där denna ”120Day Ruby plan” är ett verksamt hjälpmedel.  Jag brukar säga:” I´m your Leading Star”. Hahaha!!! Vi skall ha roligt tillsammans på resan, det är viktigt!

Till dig som vill vara med i vårt ständigt växande ”Team Schollin” –  kontakta mig, så berättar jag hur du skall få mer information.

www.schollin.nsopportunity.com

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *