Dag 87. Dag 6 ombord: Playa-dag i Mexico.

I Mexico låg kryssningsfartygen på rad och vårt fartyg var naturligtvis det största av dem alla. 

Vi såg fram emot att ha en hel playa-dag – sola och bada och ha det skönt. Det här gänget ÄLSKAR att sola!Tur att jag hade med mig Nu Skin:s fantastiska sol-creme för alla!   

Vi tog alla en massage – t.o.med barnen! Theo älskar att få massage. Jag skaffade mig en bikini-figur – lätt som en plätt. Hahaha!!!!   Lunch tillsammans med hela Perelli-gänget, som bestod av Charlotte med familj och syster Kina med familj och deras mamma och pappa. Ett stort gäng, som liksom vi firade födelsedag (Charlottes pappa) med den här resan. Vilket gäng när vi radade upp oss allihop! Vi åt middag tillsammans också – på en av de otaliga restaurangerna ombord på båten. Men först skålade Hans och jag för en fin dag i Mexico! Alla barnen satt – som vanligt – vid ett eget bord. Beställde mat själva och skötte sig exemplariskt!

 En härliga dag – och kväll. I morgon: Sista dagen på båten!

    

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *