Dag 88. Dag 7 = Sista dagen ombord! ”Grease” på teatern.

Sista dagen på båten! Till havs medan fartyget stävade mot Ford Lauderdale. Frukosten i dag intog vi vid ”barnbordet”, där alla dessa härliga ungar från våra olika familjer alltid satt tillsammans. Vilket gäng härliga barn som hela tiden skött sig exemplariskt och som vi vuxna var grymt imponerade av. Njöt av vår utsideshytt där vi kunde koppla av och ha det skönt. Så rofyllt med hela havet framför oss! Såg musikalen ”Grease” på teatern. En mycket bra uppsättning!

Men ingenting går upp mot Pernillas insats i ”Grease”, när hon gjorde Sandie! Jag är visserligen partisk – men ändå ………… Lyssna på den här inspelningen, då hon sjunger: ”Hopelessly devotes to you”:

………… och den här tillsammans med Rennie Mirro – Du är den jag vill ha ……

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kvällen avslutades med en middag för oss i familjen. Då vi kunde tacka vår älskade dotter Pernilla för en fantastisk födelsedagspresent: Kryssningen med ”Harmony of the Seas” i Karibien! Ett minne för livet!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *