Dag 86. Dag 5 ombord. Lugn dag till havs.

Lugn dag ombord i dag. Inga särskilda aktiviteter –  vårt fartyg stävade mot Mexico, dit vi anländer i morgon.Frukosten intogs på övre däck ……………… …………. och sedan tog vi en rundtur på båten, för att se om vi kunde hitta en pool att simma i, men det kändes inte särskilt inbjudande …………..  ………… överallt på fartyget var det fullt med folk ………..……………så vi gick till hytten och jag jobbade vid datorn med Nu Skin-businessen.  Bättre arbetsplats kan man knappast tänka sig – eller hur?  Jag tar till mig rådet från Sandie Tillotson – en av Nu Skin:s grundare, som säger så här:Jag passade på att lägga den härliga återfuktande ansiktsmasken ”Radiance mask” som gör att huden får en sammetslen yta.Jag hade kunnat gå runt på båten och skrämma folk när jag hade masken på – men avstod – eftersom Halloween-partyt redan hade varit! Hahahaha!Så var det dags för lilla drinken i ”Central Park” – en härlig oas mitt i fartyget.   ………….. innan vi intog middagen på den japanska restaurangen där kocken showade vid stekbordet.

Det var skönt att lägga sig tidigt i den sköna sängen, som alltid bäddades med handdukar konstnärligt formade till olika djur. I morgon kommer nytt avsnitt av ”Wahlgrens värld”. Dagens visdomsord får ni här:

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *