Dag 85. Dag 3 ombord: Haiti – playadag

Välkomst-komittén körde runt på vatten-scootrar och vinkade! Nu går vi iland på Haiti!

……… För en playa-dag….   Lunch på Haiti.  

….…. åh – jag som ÄLSKAR fjärilar! En pina-colada innan ombords-stigning var inte fel! På kvällen blev det en samvaro i en av barerna ………..  Dessa trevliga herrar ville fotograferas tillsammans med mig – eftersom jag är deras IDOL!. Gulligt – tycker jag.Nu – godnatt! I morgon Jamaica.

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

9 svar på ”Dag 85. Dag 3 ombord: Haiti – playadag

 1. Ljuvliga bilder 😊☀️
  Förstår att ni haft det fantastiskt på denna resa, härligt 👍🏽😊✨
  Tack för ni delat med er och till oss följare.
  Så kul att fått se.
  Bär det av mot Nerja nu?
  Må så gott
  Kram Sandra

 2. Vilken fantastisk resa ni har varit ute på och helt underbart att få göra den tillsammans med familjen på det här sättet, att verkligen få rå om varandra och uppleva gemensamma saker. Tack för att vi har fått ”följa” med er genom alla fina inlägg.
  Kram Rosa

 3. Heeej ser ju helt underbart ut🙏 Så mysigt att göra detta med barn o barnbarn och ni är pigga o fräscha 😍💖 kraaam o ja blogga mera 🌟

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *