Dag 86. Dag 4 ombord. Jamaica! Nostalgi igen!

I dag – när vi anlände till Jamaica – sade vi adjö till film-teamet som varit med oss 3 dagar ombord på kryssnings-fartyget. Ett härligt gäng duktiga outtröttliga hängivna film-arbetare. Som jobbar för att ”Wahlgrens värld” skall bli ett kul och innehållsrikt TV-program.Jag tycker om att ge bort presenter, så var och en i teamet kommer att få en avskedsgåva på posten. Denna gång sänder jag Nu Skin:s Epoch Moisture Mist. Fuktspray som passar bra när som helst när man vill ha en uppfriskande dusch för ansiktet. Och som vi alla använt under resan litet då och då.I väntan på att få gå i land på Jamaica jobbade jag med min Nu Skin-business som jag kan utföra var jag vill och när jag vill – bara jag har min dator. I dag är det dag 86 av ”120 days Ruby-plan” – vilket innebär att jag om 34 dagar bör ha uppnått mitt mål: Att ha fått pintiteln: Ruby Executive och få chansen att åka tillsammans med mitt Team på en Success Trip till The Island.Mitt arbete går ut på att hjälpa andra att få ett bättre liv – och jag älskar att dela med mig av Möjligheten. Jag sänder information till personer som är intresserade av att veta mer. Om detta gäller dig, så kontakta mig: www.schollin.nsopportunity.com   så kontaktar jag dig för mer info.

Jag sätter en ära i att vara en bra ledare för mitt ”Team Schollin” och så här i slutet på månaden, så hjälper jag till där det behövs. Så härligt att jobba och hålla kontakt med Teamet sittandes på en balkong på ett kryssningsfartyg med Jamaica framför sig! Dagens outfit.Så fick vi då gå i land i Jamaica. Här är Hans och jag med båten i bakgrunden.    Tyvärr hade vi så litet tid på oss så det enda vi hann med var att få i oss litet mat på en liten restaurang nära båten. Vi åt en Jamaica-kycklig som var jätte-starkt kryddad – men god!Vi hade sällskap av Benjamin och Oliver.……….. och Pernilla och Theo.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Jag påmindes om att jag ju hade en stående invitation att besöka Jamaica för att hälsa på min amerikanske motspelare i filmen ”Vill så gärna tro”: Johnny Nash, sångare och skådespelare.

Vi gjorde denna film 1970 och jag spelade en flygvärdinna och Johnny en danslärare. En kärlekshistoria.Min son Niclas, som då var 5 år gammal, gjorde en stor roll som min son (vad annars) och fick mycket beröm.

1970 Vill så gärna troLedmotivet ur filmen:  ”Daydream” spelades in på en EP där Johnny och jag sjunger – här kan ni lyssna på den:

Här sjunger Johnny om Jamaica.:::::

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

På kvällen åt vi middag i Central Park. Träffade hela Perelli-gänget på Jamie´s italienska restaurang. 

     Charlotte och hennes fina mamma – och jag,  hade det trevligt tillsammans.Godnatt och tack för ännu en dag. I morgon: Till havs.

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *