Dag 4: Att ha förebilder – och vara en!

Välkomna till min rapport om Dag 4, som skall handla om vikten av att ha bra Förebilder – och att kunna vara en!  Så här lycklig känner jag mig just nu – när det är sommar och jag har kommit igång med goda vanor med min ”120 day Ruby-plan” resa.

Det är viktigt med förebilder, som man inspireras av och som man kan lära av.    Vi som håller på med Nu Skin-businessen – och vi som nu deltar i gruppen: ”120 days Ruby-plan” kan lyssna på dem som redan gjort succé – och som nu” Lever sin dröm.” Det är min drivkraft att inom en snar framtid kunna – ännu mera – ”Leva min dröm” – och kunna hjälpa ännu fler att också kunna ”Leva sin dröm!”

Varsågoda – här är en you-tube video med Ingela & Carleric Lindström – kära vänner, som älskar att dela med sig av sina erfarenheter och hur man skall kunna uppnå sina drömmars mål.

Naturligtvis är mina övriga ”Uplines” inom Nu Skin också fantastiska förebilder som man hela tiden lär sig av. Och som är villiga att dela med sig av sina erfarenheter. Calle & Lena Westberg t.ex. delar med sig så här via You-tube:

Det är också Calle & Lena som har initierat denna ”120 Day Ruby plan” – som vi nu är en stor grupp som följer.

Vi har nu kommit fram till Dag 5 – så fortsättning följer här med mina blogg-inlägg, där jag redovisar mina nya insikter och erfarenheter. 

                 För mig är det viktigt att DELA MED MIG. Och kanske kunna vara en Förebild och ett Gott Föredöme och använda mig av mitt kändisskap och ev. goda rykte för ett bra syfte. Jag tycker att det är viktigt att sprida MÅ BRA-budskap och i Nu Skin har jag hittat det företaget som tjänar mitt syfte. Kan jag i någon mån inspirera andra som vill leva ett fullödigare liv – så har jag nått ett av mina mål:  Att också vara en Förebild och ett Föredöme.  

Här delar jag med mig av några framgångs-citat:

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *