Dag 3: Nya Må Bra-aktiviteter!

Välkomna till min rapport om Dag 3 av 120.

Godmorgon! En ny dag vaknar – och frukosten väntar på atanen!Morgonen inleddes med de vanliga aktiviteterna (se Dag 1 och Dag 2) men i dag utökade jag med en yoga.stund med min kära väninna: Anette Lefterow

En skön stund som man kan unna sig vilken tid på dagen som helst.

   I dag har jag ägnat mig åt att läsa positiva och inspirerande tankar. 

……och att ta kontakt med MÅNGA som har visat intresse för Nu Skin – Möjligheten. Jag har ju verkligen något att erbjuda människor som vill göra något nytt i sina liv!

Dagen fortsätter med att jag sprider min goda energi till alla dem som nu visat sitt intresse till att Må Bättre, Se Bättre (och yngre) ut, Få det Bättre och Leva ett Bättre liv med Bättre Livskvalitet.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *