Dag 5 Tankens kraft

I dag är det Dag 5 och jag tänkte skriva litet om Tankar:

Ni känner väl alla till Tankens Kraft! Och att du är vad du tänker. En av mina Förebilder: Louise Hay uttrycker det så här i denna You-tube-video:

Själv har jag genom åren älskat att läsa litteratur som handlar om hur man kan utveckla sig som människa. När jag nu har gett mig in i Wellness-branchen så är dessa böckers budskap än viktigare för att jag skall kunna dela med mig av HEMLIGHETEN! Och kunna lägga ett nytt epitet till de förra. ”MÅ BRA -Ambassadör – hur låter det? Eller ”Hälsa-freak” kanske.

Hälso-freak, det har jag varit sedan unga år och har alltid tyckt att det har varit viktigt att ta reda på hur man skall uppnå optimal hälsa både kroppsligt – och inte minst själsligt. ”En sund själ i en sund kropp” har varit något av en slogan för mig. Otaliga är de bä kär som jag plöjt igenom för att komma åt Hemligheten som gör att man uppnår denna optimala hälsa.

I boken av Napoleon Hill, som vi uppmanas att läsa – och som heter:               TÄNK RÄTT – BLI FRAMGÅNGSRIK – saxar jag: Tänk rätt – tänk positivt! När du börjar tänka rätt och blir framgångsrik kommer du att upptäcka att rikedomar börjar med en tanke, ett tanketillstånd.Och med en målsättning och en beslutsamhet.

Våra tankar styr våra liv. Med insikt om tankens skapande kraft väljer vi tamkar som leder våra liv i positiv riktning. Lär dig att leva i nuet och använd dina inre krafter till att göra livet ljusare och lättare för både dig själv och andra!

Man kan också använda sig av Attraktionslagen  :                                                                                                        Steg 1: BE om det du vill ha. Ge Universum din befallning. Tala om för Universum vad det är du vill ha, Universum svara på dina tankar. Vad vill du uppnå egentligen? Sätt dig ner och skriv ner det på ett papper! Skriv som om det är något du upplever här och nu. Du kan börja så här: ”Jag är så glad och tacksam nu när ……… ” Och förklara sedan hur du vill att ditt liv ska vara på alla områden.

Och Affirmationer:

Min egen målsättning är                                                                                                 Att jag skall kunna dela med mig av mina erfarenheter, få folk att upptäcka vilka fantastiska möjligheter vi har inom oss, lära oss att stressa av, veta hur vi skall göra för att Må Bättre. Att sprida bra budskap och hjälpa andra att kunna förverkliga sina drömmar. Jag anser nämligen att Drömmar är till för att förverkligas! 

När du tänker på vad du vill ha i livet, vare sig det är bättre relationer, mer personlig utveckling, bättre hälsa eller en ökad inkomst – VAD STOPPAR DIG???? Har du någonsin funderat över att du kunde leva ett liv så rikt att det inte fanns något du kunde önska som du inte hade.Jag brinner för att bidra till andra människors välbefinnande – och att visioner blir till mål som blir till en livsstil!Önskar er alla en härlig dag!                                                    Må Bra! Lev Väl! Christina.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *