Dag 2 av 120

God Morgon Dag 2.

I dag startade jag min morgon med en morgon-meditation tillsammans med Louise Hay.

 Louise Hay är min absoluta förebild och jag läser hennes böcker med glädje – och använder hennes affirmationen så ofta som möjligt. Här är Dagens tanke:Sedan blev det – som vanligt en simtur i poolen:Morgonrutinerna fortsatte med ansiktsvård:

AgeLOC Cleanse and tone: Och AgeLOC Me – min lilla ”Robot”, som revolutionerat hela hudvårds-industrin – och verkligen gjort MIN hudvård till MIN – enkelt, hygieniskt och precis doserat. Inget kladd i burkar och inget spill.

Christina AgeLOCMe

Så följer tandborstning med denna fantastiska AP24 Whitening Toothpaste

Både Pernilla och jag tycker om att ha ett bländvitt leende!

Så var det dags för frukosten – med Juicen JVI och vitaminerna: LifePak, Marine Omega, Teglen, R2 och den nya produkten Bone Formula, som stärker benstommen.

Så här på sommaren använder jag nästan aldrig make-up. Bara litet mascara på fransarna – och naturligtvis ögonfrans-serumet under.Jag har just lagt en order på denna suveräna trio: Mascara, Serum och ögoncreme. Eftersom så många av mina väninnor vill ha, så beställde jag många, så jag har att dela ut!

Lipgloss får avsluta dagens naturliga make-up. Denna lip-gloss gör så att läpparna blir mjuka och litet fylligare. helt underbar!Fysiska aktiviteter uppmanas vi  till att utföra enligt Ruby-boken  – och vad kan väl passa bättre än att ta sig ner och uppför denna trappa ner till sjön och vår badvik.Förr om åren sprang jag upp och nerför dessa trappor hur lätt som helst – numera  är det en aning kämpigt. Men BRA motion är det, så det får bli en daglig aktivitet som jag lägger in i programmet.Väl därnere blev det en härlig simtur i det 20-gradiga vattnet. Härligt uppfriskande!

Lässtund i solstolen nere vid bryggan! Boken av Napoleon Hill: ”Tänk rätt, bli framgångsrik” ger mig nya insikter som jag nu tar till mig under mina 120 Dagar mot Ruby!                           Det gäller att organisera sitt arbete och vara disciplinerad – kontakta nya människor varje dag och informerade dem om Nu Skin:s möjligheter. Jag är så stolt över att jag har fått den möjligheten: Att dela med mig och hjälpa andra människor till ett bättre liv.!

Att få avsluta dagen med middag tillsammans med min älskade familj i kvälls-solen – vad kan man mer begära! 

Och med denna tanke i huvudet tackade jag för att Dag 2 blev en lyckad Dag!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Dag 2 av 120

 1. Hej! Här kommer en liten rapport om mina 3 första dagar.

  🌸 Beställt boken ”Think and grow rich”
  🌸 Köpt produkter från Summer Collections
  🌸 Deltagit i ett amerikanskt webinar om Network Marketing. (Rekommenderas, fick bra tips, ”Savvy Network Marketing Women”. Finns på FB. Dock ej bara för kvinnor. Det är gratis att delta)
  🌸 5km löpning/dag
  🌸 Anmält mig och Thomas till kickoffen i september
  🌸 Läser på om våra produkter
  🌸 Bokar in möten för nästa vecka
  🌸 Jobbar med min avsiktsförklaring/mål – det är så kul att jag inte blir riktigt klar, mycket som ska vara med😉Ska spela in den sen.
  🌸 Planerar för en struktur att följa från nästa vecka då jag börjar jobba efter semestern.
  🌸 Jobbar dagligen med självförtroendet

  Ha nu en onödigt bra dag!!😎

  • Eva-Lotta!
   Fantastisk rapport om dina 3 första dagar med 120 days Ruby plan – som vi båda jobbar med!
   Det är verkligen spännande att lära sig mer om hur man skall nå ut till människor – och också att lära sig mer om sig själv.
   Vår business är ju för alla som vill få ut någonting mer av livet, få sina drömmar uppfyllda, få mer fritid och mer pengar, kunna spendera mer tid hemma med familjen, kunna ha tid och råd att resa – vara sin egen boss, bestämma över sin egen tid, träffa nya människor, ingå i en gemenskap – vara en god kraft i världen, m.m.m.m
   Så glad Eva-Lotta att ha dig i mitt ”Team Schollin” Nu kör vi vidare – mot nya mål!
   Kram till dig!
   Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *