Dag 28 – 30: Nourish The Children

   Dag 28 – 30: Inga stora Evenemang inprickade i Agendan, men dagarna har varit fulltecknade ändå – med förberedelser inför kommande engagemang och åtaganden.

Med det här inlägget vill jag belysa ”Nourish The Children” ett initiativ via Nu Skin Enterprises.

Nourish The Children

   För  8 och ett halvt  år sedan! sedan kom jag i kontakt med Nu Skin Enterprises, som är ett amerikanskt direktförsäljnings-företag. Det är Börsnoterat och  ligger på Forbes lista på 5:e plats, som det mest innovativa och tillförlitliga företagen i världen.

Nu Skin är världsledande inom Anti-Aging. Jag kan erbjuda andra människor ett eget kund-nummer så att dom kan handla dessa fantastiska produkter online till inköps-pris.

Nu Skin health + wealth

Jag kan dessutom erbjuda människor en Möjlighet att förändra sina liv och att få sina drömmar uppfyllda. Mitt entreprenörskap med Nu Skin  ger mig – och andra – möjlighet att hjälpa barn, som svälter och hungrar i de delar av världen som behöver vår hjälp.       Det var en av anledningarna när jag bestämde mig för att arbeta med detta företag , som har en etik och moral som stämmer överens med min egen – och där jag kan dela företagets vision: Att vara En God Kraft i Världen.   Tack vare Nu Skins initiativ Nourish The Children får nu ett barn en portion VitaMeal varje sekund någonstans i Världen.  Tillsammans med ledande experter på undernäring hos barn utvecklade Nu Skins forskare VitaMeal. En påse VitaMeal innehåller 30 barnportioner – med alla de vitaminer och näringsämnen som behövs för att ge näring åt ett barn under en månad. Sedan 2002 har mer än 550 miljoner portioner donerats via Nourish The Children.VITAMEAL MG_3665::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

            För mig har det alltid varit en självklarhet att få dela med mig  – och när jag designade mina Christina-änglar så bestämde jag att den skulle säljas till förmån för behövande barn och att en del av min provision skulle delas ut till: Barnens Ö, Astrid Lindgrens barnsjukhus och barnhemmet Muangmai i Thailand som alla fick mitt bidrag. Eftersom Christina-Änglarna blev en stor succé och såldes över hela Norden, så kunde jag stolt konstatera att 650.000 kronor hade delats ut till barn, som behövde stöd och hjälp! På så vis gjorde alla som köpte dessa änglar en ”Ängla-gärning”! Och själv kände jag att jag fick sprida mitt ”Ängla-budskap” – t.ex. att hjälpa andra, och dela med sig – på ett fint sätt! Jag tror nämligen att man mår bra och blir glad när man delar med sig.

Med de nya Christina-Änglarna har jag hittat ett nytt sätt att fortsätta mitt humanitära arbete för behövande barn.  Och dessa nya änglar stöder naturligtvis också ”Nourish The Children”. 14045684_937285206399357_1440346255163643047_n

Du kan köpa Änglarna via min web-shop här på hemsidan. Klicka på menyn: web-shop och Änglar. Där får du all information.

Vill du vara en Ängel:        Dela med dig av Möjligheten till andra människor – och utför en Ängla-gärning: Lägg upp en månatlig donation till svältande barn genom ”Nourish The Children”.!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

            1996 bildade Nu Skin stiftelsen ”Nu Skin Force for Good Foundation” med ambitionen att skapa en bättre värld för barnen genom att förbättra livsvillkoren, bevara ursprungskulturer och skydda utsatta miljöer. Nu Skin har utvecklat näringsrika VitaMeal och initiativet ”Nourish The Children” för att ta itu med den fruktansvärda barnsvälten – var sjätte sekund dör ett barn!! Nourish The Children hanterar kontinuerligt donationer och distributioner av Vita Meal där Nu Skin Enterprices globala nätverk av 800.000 distributörer – (varav jag är EN!!!) – förenas i humanitärt arbete. Madonna har gjort en film om hjälpverksamheten till Malawi som  heter ”I am because we are”.

Att arbeta med Nu Skin Enterprices, som jag gör, innebär att jag ansluter mig till företagets vision: Att verka för det goda i världen genom att hjälpa människor att förbättra sina liv – genom givande affärsmöjligheter, innovativa produkter och en positiv berikande kultur.

Det sociala nätverk av entreprenörer som Nu Skins distributörer och kunder utgör resulterar i miljontals måltider för undernärda barn runt om i världen, varje månad.

six-time-award-winner.jpg

 

Jag uppmanar alla, som vill komma med i mitt Team, att dela min vision: Att bli en god kraft i världen!

We make a living by what we get

Om du känner att du vill vara med så gör du det enkelt: Gå in på: www.schollin.nsproducts.com                                                                                              Där ser du hur du skall klicka för att bli bidrags-givare du också!                         Klicka på Shop now  –  Culture   –    Nourish The Children   –  Donate VitaMeal .                                                                                                              Då blir du automatiskt medlem i mitt ”Team Schollin” och kan tillsammans med mig och många andra – medverka till att vara:                                                                  En God Kraft i Världen!                                                                                                        Har du frågor: Kontakta mig: christina.schollin@gmail.com 

Min dröm är att kunna bli Ambassadör för ”Nourish The Children” och få åka till Malawi, för att på plats få se hur vår hjälp har gett barnen leenden!   Kanske Du vill komma med?

www.schollin.nsproducts.com    (för att se produkterna)

www.schollin.nsopportunity.com   (för affärsmöjligheten)

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *