Dag 31 Wahlgrens värd i morgon! Säsong 2 Premiär!

I morgon startar Säsong 2 av ”Wahlgrens värld”.Första avsnittet handlar om hur Pernilla, jag och Bianca bloggar tillsammans. Och ni som läser det här ser ju att jag faktiskt har en blogg – jag också.!  Den kommer också att handla om när jag kommer från Spanien för att bo hemma hos Pernilla och Bianca …………….

…….. och vi tre åkte till Paris …………

  Hoppas att ni tycker om programmet. Kommentera gärna här i kommentars-fältet! Det blir spännande!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Dag 31 Wahlgrens värd i morgon! Säsong 2 Premiär!

 1. Längtat efter att det ska starta igen. Programmet är så otroligt mysigt och det blir många skratt! 😊
  En energikick!
  Du har en fantastisk familj .

 2. Hej!
  Såg programmet, tycker du har en sån skön personlighet, allmänt feelgood, snäll & cool!

 3. Jättekul att få följa er på både Tv ,Instagram och bloggar! Så kul ni har tillsammans. Kram!

 4. Hej. Såg lite på ett avsnitt av Wahlgrens värld häromdagen. Det var så roligt för det fick mig att tänka på att ni är 3 generationer kvinnor och hur ni möts så fint trots att ni är i så olika totalt generationer. Det blev så tydligt när man ser Bianca prata med kärlek om dig som en mormor som är allt det en mormor ska vara. Snäll o lite för långsam och som jag själv som 38 åring ser dig en stor skådespelerska. Det är så roligt att du är med, din medverkan var faktiskt anledningen till att jag stannade upp och tittade.

  • Tack Linn för din fina kommentar om Wahlgrens värld. Ja – visst är det fint med tre generationer! Det är ju underbart om jag, som representant för den äldre, har något att tillföra. Det verkar som om många känner igen sig i oss alla tre. Så roligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *