Dag 27: Blogglunch och Kristallengalan.

Blogg-lunch på dagen – och Kristallen-gala på kvällen! Pernilla och Bianca hade bjudit in till lunch och förhandsvisning av smakprov ur nya ”Wahlgrens värld” som börjar sändas den 7/9.  Pernilla, Emilia, jag, Hanna och Susanne var taggade! Naturligtvis var jag klädd i Pernilla Wahlgren-design!Sofia, Susanne och jag  var förväntansfulla ………

………….. liksom Emilia, Pernilla och Ann ………… …… och blogg-gänget………..

 Jag tackade för en underbar lunch – och en underbar blomsterbukett!

Aftonbladet hade dubbel-uppslag:

   Så var det dags för Kristallen-galan, där ”Wahlgrens värld” var nominerad i två kategorier: Bästa program och bästa Reality. Dessutom var Pernilla och Bianca nominerade i kategorin: Bästa personligheter.

   Hans och jag fotograferades på röda mattan ……………………… liksom Pernilla,  Bianca och Johan Pråmell, producent för ”Wahlgrens värld.”.  ´Fotograferna – som alltid – stod redo för att fotografera gästerna på röda mattan  …. Benjamin och hans söta Linnea  … var naturligtvis också på plats …….  Stockholms-mässan stod redo – liksom Kattis Ahlström som programledare.      Johan – vår härliga producent i ”Wahlgrens värld” häll tummarna för att programmet skulle ta hem en Kristall.  Så blev det nu inte – men det var fint nog att vara nominerade. Och det blev en trevlig kväll med härlig underhållning. Pernilla och Sofia var en av prisutdelarna ……… ….  Vi hade en trevlig kväll tillsammans – och alla var överens om att ”Nästa år är det vi som tar hem Kristallen!”

Tack – och godnatt!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Dag 27: Blogglunch och Kristallengalan.

  1. Åh, vad jag längtar tills Wahlgrens värld börjar om!:) och jag ser till ni glädje att du verkar vara med mycket i år! Helt fantastiskt:) jag älskar hela er familj, och du förtjänar en massa bloggläsare ! Jag tänker iallafall börja titta in hos dig, nu när jag vet att du har en blogg <3 Kram på er alla!!

  2. Åh så roligt att du har en blogg fina Christina!
    Jag kommer definitiv att börja följa din blogg.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *