Dag 22-23: Business-dagar.

 En dag då agendan är helt blank och jag  bara kan vara hemma utan en tid att passa är guld värd för mig! Men så har jag ju också en business där jag väljer själv var jag vill arbeta, när jag vill arbeta, hur mycket jag vill arbeta – och med vilka jag vill arbeta. Och naturligtvis fortsätter jag med mina goda vanor och rutiner. Hemligheten för att nå succé finns i dina dagliga rutiner.

Jag älskar min Nu Skin-business: Online network marketing. Mitt arbete är ju att hjälpa andra att förbättra sina liv – och att få människor att förverkliga sina drömmar.

 Min dröm just nu är att bli kvalificerad för att åka på en Success-trip till en privat ö. Och ta med mig mina Team-medlemmar. Nu Skin premierar sina framgångsrika distributörer med en gratis resa för 2 med allt inkluderat. 

 Vill du veta mer – vill du vara med i ”Team Schollin”? – Kontakta mig. Se mer: www.schollin.nsopportunity.com   

Min andra business är också online: Nämligen Christina-Änglarna och Christina-doftljusen. Nyligen har det ju varit Formex-mässa som jag redan skrivit om. Där presenterades Månadsänglarna och Månads-ljusen: 

Du kan beställa dessa på min web-shop här på hemsidan. Klicka på ikonen ”Änglar” så får ni all information.

Det går även att köpa annat på min web-shop, t.ex. kläder, både nya och begagnade. Häromdagen såldes denna blus-jacka, som jag hade på 70-talet, 

En trevlig lunch hos goda vänner i grannskapet där vi bor – var ett trevligt avbrott från business-jobbet.

Vi som bor ute i skärgården kan njuta av sjö-utsikt …………….

  …………. och jag tröttnar aldrig på att se dessa stora båtar ute på fjärden.      Så här kan det se ut från vår altan. Mäktigt – eller hur!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *