Dag 21. Festernas fest på Björkhaga.

I vår familj älskar vi att ställa till med fest på vårt underbara Björkhaga – och nu när Linus skulle fira sin försenade 40-års-fest  så  var det naturligt att han ville fira den i sitt barndomshem och samtidigt inviga vår nyrenoverade brygga och sjöstuga nere vid sjön.Gästerna anlände med buss och välkomnades med ett glas i trädgården  …….            Småkillarna Colin och Kit har alltid så kul tillsammans hos oss ……    och ville naturligtvis kolla att ballongerna var på plats och att allt var förberett för gästerna Skylten visade vägen ner mot sjön ………...  … förbi Gula paviljongen …… …nerför trappan ………… ………..där röda mattan var utrullad …….  Benjamin anländer på röda mattan ………. … där Linus tog emot gästerna med alla presenter ……..   Några av gästerna anlände med båt …….     Linus hälsade alla hjärtligt välkomna ……och jag var så lycklig och glad för Linus´skull för att vädret var så fantastiskt och att alla gästerna fick plats på vår brygga ……………  Pappa Hans höll första talet för sin son ………… ………. och syster Pernilla sjöng en sång till sin lillebror, som hon skrev till honom när hon var 10 år.  Jessica, som är Linus ex-fru, men som för alltid har en självklar plats i vår familj – sjöng en sång till Linus som var så fylld av humor, värme och kärlek att applåderna aldrig ville ta slut!   Buffén var fantastisk ………….  .

…………..så utbröt kramkalas för mig – med alla Linus´  gäster, som också jag kände och   t.o.m. varit kollega med………..             …………… och naturligtvis kramades jag med familjen ………… Festen fortsatte hela natten lång …………. Linus – alla ÄLSKAR dig!!!!!… och jag är så glad att jag är din MAMMA!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *