Dag 18 – 20. Formex-Mässan

På väg till Formex-Mässan i Älvsjö. I många år har jag stått i Silkflower-montern där för att visa mina Christina-Änglar, som säljs till förmån för behövande barn.  Mina Nu Skin-Väskor är alltid med mig. Så bra med plats för det jag behöver ha med mig. Älskar de glada färgerna!   Älskar också att knyta nya kontakter var jag än är och dela med mig av mitt fantastiska erbjudande till andra. Se: www.schollin.nsopportunity.com   

   Christina-Änglarna som är så populära och efterfrågade har nu en månads-sten med budskap…..  Detta är Augusti månads-ängel. Så här ser kartongen ut: 

 Förra året lanserades de nya Christina-änglarna så här:

14045684_937285206399357_1440346255163643047_n

Äntligen kan jag nu glädja alla er, som längtat efter att Christina-Änglarna skall komma tillbaka, att NU HAR DOM LANDAT !!!

Änglarna, som är framtagna via mitt samarbete med Silkflower Import AB, är delvis i nytt framförande. D.v.s. nu har Ängeln även en månads-sten med budskap.

Änglarna, som säljs (som alltid förut!) till förmån för behövande barn, stöder nu Nu Skin Enterprises initiativ ”Nourish The Children” (Se: www.schollin.nsproducts.com)

Du kan redan nu lägga din beställning via min web-shop här på hemsidan. Eller i kommentarsfältet. Alla som köper Christina-Ängeln från min web-shop här på hemsidan får ett signerat idolkort med i paketet!

skannad             Jag är så stolt och glad över att jag för  8 och ett halvt år sedan startade min Nu Skin resa och blev en del av ”The Nu Skin Family”. En av anledningarna – förutom att jag sedan dess använder alla Nu Skin-produkter – är att jag fick möjlighet att varje månad donera näringsrika Vitameal till svältande och undernärda barn. Och på så vis kunna vara En God Kraft i Världen.vita-meal

För mig har det alltid varit en självklarhet att få dela med mig  – och när jag designade mina Christina-änglar så bestämde jag att den skulle säljas till förmån för behövande barn och att en del av min provision skulle delas ut till: Barnens Ö, Astrid Lindgrens barnsjukhus och barnhemmet Muangmai i Thailand som alla fick mitt bidrag. Eftersom Christina-Änglarna blev en stor succé och såldes över hela Norden, så kunde jag stolt konstatera att 650.000 kronor hade delats ut till barn, som behövde stöd och hjälp! På så vis gjorde alla som köpte dessa änglar en ”Ängla-gärning”! Och själv kände jag att jag fick sprida mitt ”Ängla-budskap” – t.ex. att hjälpa andra, och dela med sig – på ett fint sätt! Jag tror nämligen att man mår bra och blir glad när man delar med sig.

NU HAR DESSA UNDERBARA DOFT-LJUS, SOM INGÅR I CHRISTINA-ÄNGEL.SORTIMENTET –  INKOMMIT PÅ WEB-SHOPEN.

Förra året såg det ut så här när Pernilla var och hälsade på i min monter. Sanna Murray Salander skrev detta inlägg som ett tack för att Christina-änglarna inbringade en summa på 217.501 kr till Astrid Lindgrens barnsjukhus.  Så här såg vi ut i år när Sanna hälsade på i årets monter.   Så många goda vänner kom och hälsade på: Här Anna Benson….  Här är det ett gäng från en butik i Norrköping som köper in mina änglar.                  

Dag 2 på Formex: Många uppköpare som vill fotograferas med mig.      Här jobbas det för högtryck i Silkflower-montern! Stort tack till Jonas Gylling på Silkflower, som distribuerar alla Änglarna och hjälper till att stödja behövande barn! 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *